Jelajahi tren mangsa ngarep

Prakiraan trenNewFilterNuduhake ramalan
klik klik klik
42463
kiriman Wawasan
kiriman Wawasan
Loro tetes mripat bisa dadi cara anyar kanggo ngatur presbiopia menehi pangarep-arep kanggo wong sing rabun adoh.
41518
kiriman Wawasan
kiriman Wawasan
Pandemi kasebut nyoroti cara sing trep kanggo nyedhiyakake transportasi sing aman lan murah, lan tren kasebut ora bakal mandheg.
43932
kiriman Wawasan
kiriman Wawasan
Jinis implan otak anyar duweni potensi bisa mulihake sesanti sebagean kanggo mayuta-yuta wong sing berjuang karo cacat visual.
44120
kiriman Wawasan
kiriman Wawasan
Sinau jero wis ngaktifake macem-macem gangguan kayata otomatisasi lan analytics data, mbantu AI dadi luwih pinter tinimbang sadurunge.
41442
kiriman Wawasan
kiriman Wawasan
Injeksi awan saya tambah populer minangka pilihan pungkasan kanggo menang perang nglawan owah-owahan iklim.
41667
kiriman Wawasan
kiriman Wawasan
Obat antimikroba dadi saya ora efektif amarga resistensi obat nyebar ing saindenging jagad.
41769
kiriman Wawasan
kiriman Wawasan
Kajaba ana sing ditindakake kanggo mbusak sampah antariksa, eksplorasi ruang angkasa bisa uga ana ing bebaya.
41528
kiriman Wawasan
kiriman Wawasan
Pencetakan 3D ing sektor medis bisa nyebabake perawatan sing luwih cepet, luwih murah, lan luwih disesuaikan kanggo pasien
44163
kiriman Wawasan
kiriman Wawasan
Daging sing dibudidaya bisa menehi alternatif sing lestari kanggo tetanen kewan tradisional.
41500
kiriman Wawasan
kiriman Wawasan
Industrial Internet of Things ngidini industri lan perusahaan ngrampungake tugas kanthi efektif kanthi tenaga kerja sing kurang lan otomatisasi.
43820
kiriman Wawasan
kiriman Wawasan
Panaliten anyar nuduhake manawa tenaga hidro ing Amerika Serikat bisa mudhun 14 persen ing taun 2022, dibandhingake karo tingkat 2021, amarga kahanan garing lan garing tetep.
41787
kiriman Wawasan
kiriman Wawasan
Broadband satelit kanthi cepet tuwuh ing taun 2021, lan dijadwalake ngganggu industri sing gumantung karo internet
43439
kiriman Wawasan
kiriman Wawasan
Nggabungake sensor lan piranti sing nggunakake sistem komputasi awan menyang layanan lan infrastruktur kotamadya wis mbukak kemungkinan tanpa wates, wiwit saka kontrol listrik lan lampu lalu lintas wektu nyata nganti wektu tanggap darurat sing luwih apik.
45811
kiriman Wawasan
kiriman Wawasan
Workers spending their entire workweeks in the office is about to become obsolete as a pandemic-weary workforce vies for more control over their schedules and lives.
44267
kiriman Wawasan
kiriman Wawasan
Kekuwatan intelijen buatan (AI) lan pembelajaran mesin (ML) dimanfaatake dening peretas kanggo nggawe serangan cyber luwih efektif lan bisa mateni.
41551
kiriman Wawasan
kiriman Wawasan
Mobilitas kutha sing lestari njanjeni produktivitas lan kualitas urip sing luwih apik kanggo kabeh.
41510
kiriman Wawasan
kiriman Wawasan
Kemasan inovatif nyuda karusakan panganan lan ngidini pengiriman lan panyimpenan anyar kanggo panganan.
41440
kiriman Wawasan
kiriman Wawasan
Perang nglawan obat-obatan wis gagal; iku wektu kanggo golek solusi anyar kanggo masalah
44387
kiriman Wawasan
kiriman Wawasan
Big Tech misuwur amarga kompetisi squashing kanthi tuku startup cilik; Nanging, perusahaan gedhe iki katon ngganti strategi.
41779
kiriman Wawasan
kiriman Wawasan
Kepiye peretas nglakokake peretasan biometrik, lan apa sing ditindakake karo data biometrik?
44258
kiriman Wawasan
kiriman Wawasan
Nalika kampanye disinformasi terus ngrusak bebener dhasar, organisasi lan perusahaan nyinaoni masarakat babagan cara pangenalan lan tanggapan propaganda.