Government

Saka pamrentah modernisasi panggunaan teknologi nganti nggawe kabijakan inovatif kanggo ngatur urip kita-kaca iki nyakup tren lan warta sing bakal mengaruhi masa depan pemerintahan.

Kategori
Kategori
Kategori
Kategori
Prakiraan trenNewFilter
241013
sinyal
https://www.cp24.com/news/hydro-explosion-leaves-toronto-utility-workers-injured-customers-without-power-1.6836234
sinyal
Cp24
Toronto Fire ngandika sing kru nampa telpon ing bab 12:55 a. menyang hydro vault ing Lake Shore Boulevard lan Don Roadway area, ngendi asap cahya lan kabut bisa katon teka saka vault. Ing kana, loro buruh lanang diwasa digawa menyang rumah sakit. Paramedik ujar manawa salah sijine wong kasebut ciloko serius sing ora ngancam nyawa, dene sing liyane ciloko cilik.
145283
sinyal
https://www.benzinga.com/markets/cryptocurrency/23/11/35978700/bitdeer-joins-forces-with-nvidia-in-cloud-service-launch
sinyal
Kanggo bensin
Bitdeer Technologies Group BTDR, trailblazer ing pamblokiran lan komputasi kinerja dhuwur, bubar ngumumake kemitraan strategis karo NVIDIA Corporation NVDA, menehi tandha tonggak penting ing perjalanane. Kolaborasi iki ngumumake peluncuran Bitdeer AI Cloud, nyetel panggung ...
19427
sinyal
http://www.sciencemag.org/news/2018/06/skyscrapers-could-soon-generate-their-own-power-thanks-see-through-solar-cells
sinyal
Majalah Sains
Jendela surya nyerep sinar ultraviolet lan infra merah nalika nglilani cahya sing katon liwat
99580
sinyal
https://www.eweek.com/artificial-intelligence/deloitte-cloud-and-ai/
sinyal
Eweek
Rekomendasi konten lan produk eWEEK bebas saka editorial. Kita bisa entuk dhuwit nalika sampeyan ngeklik tautan menyang mitra. Sinau luwih lengkap. Aku ngomong karo David Linthicum, Chief Cloud Strategy Officer kanggo Deloitte Consulting, babagan carane awan ngidini AI perusahaan; dheweke uga prédhiksi masa depan teknologi-teknologi sing bakal berkembang.
119351
sinyal
https://bloggerspassion.com/best-cloud-hosting/
sinyal
Bloggerspassion
Cloud hosting minangka pilihan sing paling apik kanggo sing nggoleki kecepatan situs web lan keamanan anti peluru.
Panyedhiya hosting awan nggunakake jaringan server remot tinimbang server tunggal fisik.
Nanging ... ana akeh banget host web sing nawakake layanan hosting awan.
Endi sing paling apik? Yen...
118083
sinyal
https://www.solardaily.com/reports/URW_to_go_solar_to_cut_carbon_at_retail_complexes_999.html
sinyal
Solardaily
Operator real estate Unibail-Rodamco-Westfield (URW) ujar dina Selasa bakal nguripake panel surya kanggo nyuda jejak karbon ing kompleks ritel. Perusahaan kasebut ngumumake rencana kanggo nggayuh netralitas karbon ing emisi langsung ing kompleks ritel ing taun 2030, kanthi 90 persen saka pengurangan lan 10 persen saka offset.
257685
sinyal
https://learningmole.com/under-the-sea-exploring-marine-life-probabilities/
sinyal
Learningmole
Ing ngisor segara: Ing sangisore jembare segara ana jagad sing akeh urip, jagad sing isih dadi misteri kanggo kita. Nalika kita ngupayakake ngerteni kelimpahan lan pola urip segara, kita terus-terusan ngelingake peran penting segara kanggo njaga planet kita.
Ing ngisor...
104462
sinyal
https://www.newstrail.com/global-lithium-ion-battery-pack-market-surges-to-88-46-billion-by-2033/
sinyal
Jalur koran
Miturut panaliten riset Fact.MR anyar, dodolan bungkus baterei lithium-ion global bakal tekan US $ 63.32 milyar ing 2023 lan US $ 88.46 milyar ing pungkasan 2033. Saka 2023 nganti 2033, baterei lithium-ion global pasar Pack samesthine kanggo tuwuh ing 3.CAGR. Pasar paket baterei lithium-ion wis dadi landasan lanskap energi modern, nyopir inovasi ing elektronik portabel, kendaraan listrik (EV), lan sistem energi sing bisa dianyari.
187792
sinyal
https://www.scmp.com/news/asia/east-asia/article/3249923/japans-reliance-foreign-workers-increases-amid-deepening-labour-shortage-ageing-population
sinyal
Scmp
Jepang Sinau luwih lengkap Tenaga kerja asing Jepang paling dhuwur 2 yuta kanggo pisanan, sing negesake ketergantungan negara kasebut marang tenaga kerja eksternal kanggo nyuda kekurangan tenaga kerja Vietnam minangka pemasok tenaga kerja paling gedhe ing pungkasan taun 2023, kira-kira 51 persen wong sing mlebu negara kasebut minangka 'magang teknis' Japan Bloomberg.
208591
sinyal
https://www.forbes.com/sites/charliefink/2024/02/22/digs-puts-ai-in-the-center-of-building-a-home/
sinyal
Forbes
Mike Rowe, pembawa acara TV "Dirty Jobs." Mike Rowe
Digs, platform kolaborasi AI kanggo tukang omah lan sing duwe omah, dina iki ngumumake ekspansi kemampuan intelijen buatan (AI) sing signifikan ing platform bangunan lan manajemen omah. Kajaba iku, Digs ngumumake strategi ...
232294
sinyal
https://allafrica.com/stories/202403260016.html
sinyal
Allafrica
Tantangan sektor tenaga Nigeria gedhe banget, nanging kahanan kasebut ora ana pengarep-arep. Nigerians wis grappled karo sumber daya ora nyukupi kanggo akèh dekade, lan misale jek ora ana pungkasan ing ngarsane pepeteng sing dialami saka Kidul menyang Lor lan saka Kulon menyang Wétan.
73107
sinyal
https://telecom.economictimes.indiatimes.com/news/telecom-equipment/5g-subscriptions-in-india-to-reach-700-million-by-end-2028-ericsson/101155359
sinyal
Telecom
NEW DELHI: India ngalami panyebaran jaringan sing akeh banget, lan wis dadi pasar 5G sing paling cepet tuwuh ing saindenging jagad, miturut Ericsson, amarga produsen peralatan telekomunikasi Swedia ngowahi ramalan langganan 5G kanggo negara kasebut. Ericsson saiki ngarepake India duwe 700 yuta langganan 5G -…
217940
sinyal
https://www.pv-magazine.com/2024/03/06/perovskite-perovskite-silicon-tandem-solar-cell-achieves-record-breaking-efficiency-of-27-1/
sinyal
Pv-majalah
Klompok riset ing Universitas Nasional Singapura (NUS) wis nggawe sel surya perovskite-perovskite-silikon triple-junction sing nggabungake ion sianat (OCN) ing penyerap perovskite ultrawide-bandgap (UWBG). "Penggabungan ion OCN kanthi signifikan nyuda rekombinasi nonradiatif ing film perovskite bandgap ultrawide," ujare panulis utama riset, Yi Hou, marang majalah pv.
108720
sinyal
https://www.forbes.com/sites/delltechnologies/2023/09/21/the-secret-to-more-reliable-energy-delivery-lies-in-application-orchestration/
sinyal
Forbes
Kebutuhan kanggo pendekatan terpusat, otomatis kanggo operasi pinggiran saya akeh. Sinau carane Eaton Corporation ngrampungake tantangan iki karo Dell NativeEdge.
Ngowahi penyebaran lan manajemen edge estate sampeyan ngidini sampeyan ngalami potensi lengkap kasus panggunaan pinggir lan entuk level anyar...
117490
sinyal
https://www.forbes.com/sites/gauravsharma/2023/10/08/abu-dhabi-in-first-wind-farm-launch-as-2gw-solar-project-nears-completion/
sinyal
Forbes
Turbin angin ing lanskap ara-ara samun nalika sunset.getty
Uni Emirat Arab Abu Dhabi wis miwiti program tenaga angin skala utilitas pisanan sing panas nalika mbukak peternakan angin paling gedhe nomer papat ing donya.
Minangka bagéan saka inisiatif Emirat, perusahaan energi resik Abu Dhabi Masdar ...
101127
sinyal
https://economictimes.indiatimes.com/markets/stocks/news/indias-renewable-energy-ambitions-could-exceed-500-gw-says-isa-dg-ajay-mathur/articleshow/103150829.cms
sinyal
Ekonomi
New Delhi: India wis siyap ora mung kanggo nggayuh target ambisius 500-gigawatt kapasitas energi sing bisa dianyari ing taun 2030, nanging uga ngluwihi, didorong dening penurunan rega baterei ing taun 2025, miturut Ajay Mathur, Direktur Jenderal International Solar Alliance. (PUNIKA). Ing sawijining...
107693
sinyal
https://oilprice.com/Energy/Crude-Oil/Small-Oilfield-Service-Companies-May-Have-Big-Upside.html
sinyal
Rega lenga
Pasar bisa siyap nggawe owah-owahan sing luwih dhuwur ing valuasi perusahaan layanan-OFS sing luwih cilik. Wiwit Mei taun iki, pemain sing luwih gedhe kanthi jejak kaki multi-nasional kayata Halliburton, (NYSE:HAL), lan Schlumberger, (NYSE: SLB) wis rally tanpa henti. HAL munggah 66% lan SLB wis munggah 50% saka ngisor Mei.
150852
sinyal
https://reneweconomy.com.au/another-dud-snowy-hydro-project-squandering-over-1-5bn-of-taxpayers-money/
sinyal
Nganyarake ekonomi
Umume perhatian media babagan rong proyek mega Snowy Hydro wis fokus ing skema hidro pompa Snowy 2.0, bisa dingerteni amarga ukurane.
Reel 'highlights' Snowy 2.0 kalebu 'review lan reset' anyar nganti $ 12 milyar (sing luwih kaya $ 25 milyar nalika kabeh biaya ...
132754
sinyal
https://www.javacodegeeks.com/2023/11/supercloud-computing-a-new-frontier-in-cloud-technology.html
sinyal
Javacodegeeks
Ing lanskap teknologi sing berkembang kanthi cepet saiki, panjaluk solusi komputasi awan wis tekan tingkat sing durung ana sadurunge. Minangka organisasi saka kabeh ukuran tambah akeh gumantung ing awan kanggo nambah operasi, tren anyar wis muncul sing janji bakal mbentuk maneh cara kita mikir babagan komputasi awan.
82831
sinyal
https://landscape-online.org/index.php/lo/article/view/LO.202192
sinyal
Lanskap-online
Abdo, P., Huynh, BP, Irga, PJ, Torpy, FR 2019. Evaluasi aliran udara liwat biofilter tembok ijo sing aktif. Urban Forestry & Urban Greening 41, 75-84. DOI: 10.1016/j.ufug.2019.03.013
DOI: https://doi.org/10.1016/j.ufug.2019.03.013
Abhijith, KV, Kumar, P., Gallagher,...
235092
sinyal
https://www.foxnews.com/tech/monster-plane-lands-anywhere-delivering-giant-wind-turbine-blades-without-roads
sinyal
Nuwun
Gabung karo Fox News kanggo ngakses konten iki Plus akses khusus kanggo milih artikel lan konten premium liyane karo akun sampeyan - gratis. Mangga ketik alamat email sing bener. Kanthi ngetik email lan push terus, sampeyan setuju karo Katentuan Panggunaan lan Kebijakan Privasi Fox News, sing...
123879
sinyal
https://metrology.news/bmw-group-subsidiary-becomes-majority-shareholder-agile-robots/
sinyal
Métologi
Perusahaan teknologi berbasis Munich Agile Robots AG gabung karo idealworks, anak perusahaan saka BMW Group sing diadegake ing pungkasan taun 2020, minangka investor strategis. Minangka perusahaan teknologi jero, idealworks sacara signifikan promosi otomatisasi industri ing produksi lan logistik kanthi ngembangake ekosistem robotika.