transportasi

Pergeseran sing saya tambah menyang kendaraan listrik lan otonom, transportasi multimoda, lan model bisnis transportasi-minangka-layanan-kaca iki nyakup tren lan warta sing bakal mengaruhi masa depan transportasi.

Kategori
Kategori
Kategori
Kategori
Prakiraan trenNewFilter
95686
sinyal
https://www.jdsupra.com/legalnews/standard-setting-agency-seeks-comment-5068892/
sinyal
Jdsupra
Pangisian daya kendaraan listrik (EV) gumantung ing ekosistem kompleks sing nglibatake macem-macem entitas, kalebu operator utilitas, panyedhiya jaringan data pihak katelu, pamilik infrastruktur ngisi daya, lan EV dhewe. Tingkat interkonektivitas digital sing dhuwur sing dibutuhake kanggo mbukak hadiah ekosistem kasebut, kalebu potensial nyolong data, karusakan properti fisik, lan gangguan jaringan listrik.
78818
sinyal
https://promote.news/press-releases-news/uprated-battery-technology-conference-hosted-by-varta-helps-fleets-reduce-maintenance-costs/
sinyal
ningkataké
Supplier baterei otomotif VARTA® nawakake konferensi sing jero lan wawasan babagan teknologi baterei kendaraan komersial (CV), sing dianakake ing Museum Motor Inggris sing apik. Kanthi syarat baterei tugas abot diganti kanggo nyukupi kabutuhan modern industri logistik, armada lan transportasi, VARTA® wis ngembangake macem-macem batere sing ditingkatake banjir (EFB) lan batere kaca penyerap (AGM), kanggo menehi keandalan sing luwih apik. , pangayoman saka geter, lan nyuda total biaya kepemilikan.
182325
sinyal
https://www.breitbart.com/economy/2024/01/19/ford-cuts-michigan-workforce-for-electric-truck-that-joe-biden-touted/
sinyal
Breitbart
Ford Motor Company ngetutake rencana kanggo nyuda produksi pickup F-150 Lightning kabeh-listrik sing nate diarani Presiden Joe Biden. Ing dina Jumuah, eksekutif Ford ngumumake manawa udakara 1,400 buruh mobil ing Pusat Kendaraan Listrik Rouge ing Dearborn, Michigan, bakal dipindhah menyang proyek manufaktur liyane ing perusahaan kasebut utawa nawakake paket pensiun.
117398
sinyal
https://www.forbes.com/sites/edgarsten/2023/10/11/covesa-looks-to-topple-auto-software-tower-of-babel/
sinyal
Forbes
Konsorsium COVESA, nggarap industri otomotif kanggo nggawe standar piranti lunak kanggo mbusak ... [+] Menara Babel piranti lunak lan basa komputasi kanggo nyepetake lan ningkatake pangembangan lan kinerja kendaraan. (Foto dening Gambar Seni Rupa/Gambar Warisan/Getty Images)Getty Images
Yen...
159718
sinyal
https://cleantechnica.com/2023/12/18/apartment-ev-charging-needs-to-be-cheaper-to-install/
sinyal
Cleantechnica
Ndaftar kanggo nganyari warta saben dina saka CleanTechnica ing email. Utawa tindakake kita ing Google News! A op-ed anyar ngambang ing koran New Mexico udur marang prentah negara kanggo nginstal EV daya ing pembangunan property anyar. Komplek perkantoran, pusat perbelanjaan, lan utamane apartemen dadi target.
46438
sinyal
https://wlockett.medium.com/spacexs-new-project-is-a-middle-finger-to-putin-10ccbbd2959c
sinyal
Bakal Lockett
SpaceX, produsen aerospace pribadi lan perusahaan layanan transportasi ruang angkasa sing didegake dening pengusaha Elon Musk, ngumumake proyek anyar sing diinterpretasikake sawetara minangka tantangan langsung marang Presiden Rusia Vladimir Putin. Proyèk kasebut, sing diarani "Starlink," nyakup panyebaran ewonan satelit cilik menyang orbit Bumi sing kurang kanggo nyedhiyakake akses internet menyang wilayah sing adoh lan kurang terlayani ing ndonya. Nalika iki katon kaya tujuan sing mulya lan ambisius, sawetara ahli nerjemahake langkah kasebut minangka tantangan langsung marang Putin lan pamrentah Rusia. Rusia wis suwe dadi pemain dominan ing pasar satelit global, lan peluncuran ewu satelit cilik lan murah dening perusahaan pribadi Amerika bisa ngganggu keseimbangan kekuwatan sing ana. Kajaba iku, kemampuan kanggo nyedhiyakake akses internet menyang wilayah sing adoh lan kurang bisa dideleng minangka cara kanggo ngliwati sensor pemerintah lan ngontrol informasi. Kanggo maca liyane, gunakake tombol ing ngisor iki kanggo mbukak artikel njaba asli.
251705
sinyal
https://www.independent.co.uk/sport/football/everton-takeover-777-administration-bonza-b2537151.html
sinyal
Independent
Mlebu menyang newsletter Reading the Game Miguel Delaney dikirim langsung menyang kothak mlebu gratis Ndaftar menyang newsletter mingguan gratis Miguel Delaney.
151618
sinyal
https://news.sky.com/story/unreliability-is-creeping-up-what-its-like-travelling-on-some-of-the-worst-rail-routes-for-delays-and-cancellations-13024086
sinyal
News
"Pungkasan sing daklakoni sadurunge turu ing wayah wengi yaiku mriksa sepur kanggo ndeleng apa lagi mlaku ing wektu, banjur sing paling dhisik daklakoni ing wayah esuk, sadurunge tekan secangkir teh, yaiku njupuk telpon. lan mriksa maneh lan sampeyan isih bisa menyang stasiun lan nemokake iku dibatalake utawa ...
216208
sinyal
https://bnnbreaking.com/finance-nav/global-auto-dealership-accounting-software-market-to-surge-driven-by-efficiency-and-compliance-needs
sinyal
Bnnbreaking
Pasar piranti lunak akuntansi dealer mobil ngalami wutah sing signifikan, didorong dening panjaluk efisiensi lan produktivitas sing luwih apik ing sektor kasebut. Kanthi regane $ 4.8 milyar ing taun 2023, pasar dijangkepi bakal nyekseni Tingkat Pertumbuhan Tahunan Senyawa (CAGR) luwih saka 8% saka ...
71554
sinyal
https://www.jdsupra.com/legalnews/the-five-year-outlook-on-adas-level-2-3-6124341/
sinyal
Jdsupra
Prospek kendharaan otonom sing nggawa penumpang lan barang menyang tujuan pungkasan wis nggumunake imajinasi masarakat lan nggawe investasi milyaran dolar kanggo pangembangan sistem bantuan driver canggih (ADAS) sajrone dasawarsa pungkasan. Ing taun 2035, analisa pasar proyek manawa teknologi ADAS bisa ngasilake bathi $300 milyar nganti $400 milyar kanggo produsen mobil lan pabrikan sistem warisan.
242784
sinyal
https://www.dailymail.co.uk/money/electriccars/article-13275313/Poor-mobile-phone-signal-stops-EV-charging-revolution-two-thirds-UKs-Type-2-public-chargers-suffer-limited-signal.html?ito=1490&ns_campaign=1490&ns_mchannel=rss
sinyal
Dailymail
Layanan O2, EE, Three lan Vodafone banget patchy kanggo njamin aktivasi pangisi daya. Infrastruktur pangisi daya Inggris nandhang panyambungan telpon seluler sing winates, laporan anyar nyatakake.
62119
sinyal
https://www.just-auto.com/data-insights/innovators-ai-speed-profile-estimation-automotive/
sinyal
Mung-otomatis
Industri otomotif terus dadi hotbed inovasi, kanthi kegiatan sing didorong dening kabutuhan keamanan sing luwih gedhe, lan muncule kendharaan otonom lan disambungake, lan pentinge teknologi kayata komputasi awan lan pembelajaran mesin. Ing telung taun kepungkur mung ana ...
137988
sinyal
https://pjmedia.com/rick-moran/2023/11/16/america-has-an-ev-charging-problem-and-no-one-is-talking-about-it-n4923964
sinyal
Pjmedia
Mobil listrik minangka masa depan transportasi, mula kita dikandhani. Padha luwih apik. Biden entuk Kongres supaya menehi subsidi pirang-pirang atus milyar dolar kanggo konsumen lan produsen mobil, lan $ 7.5 milyar kanggo nyiyapake ewu pangisi daya EV ing saindenging negara.

Yen sampeyan duwe Tesla, sampeyan bisa uga ...
246514
sinyal
https://www.prweb.com/releases/former-nasa-lead-rick-russell-joins-the-barnes-global-advisors-302116837.html
sinyal
Prweb
Salah sawijining prinsip inti TBGA yaiku nuntut inovasi lan aku bungah babagan iki amarga iki cara aku luwih seneng nyerang masalah, nggabungake pemikiran sing ora ana gandhengane karo teknik teknik kanggo ngrampungake solusi sing rumit.

Kirim iki


Rick teka ing TBGA kanthi pengalaman luwih saka 37 taun ing ...
67440
sinyal
https://community.spiceworks.com/topic/2487515-snap-chatbot-apology-jurassic-park-revisited-next-level-self-driving-cars
sinyal
komunitas
Dosis saben dina babagan warta teknologi, kanthi ringkes. Sugeng rawuh ing Snap! "Browser Vivaldi saiki ngapusi Microsoft Edge ing piranti Android wiwit dina iki kanggo ngliwati watesan browser sing diselehake Microsoft ing Bing Chat. Wiwit Microsoft ngeculake Bing Chat, dheweke wis mbatesi supaya pangguna mung bisa nggunakake ing Browser Microsoft Edge.
132188
sinyal
https://www.swissinfo.ch/eng/politics/switzerland-scraps-electric-car-tax-exemption/48962052
sinyal
swissinfo
maca kanthi banter
ngaso
Sapa wae sing duwe mobil listrik ing Swiss kudu mbayar pajak mobil wiwit tanggal 1 Januari.
Isi iki diterbitake ing 8 November 2023 - 11:48
8 November 2023 - 11:48



Keystone SDA
Dewan Federal mutusake dina Rebo kanggo mbatalake pengecualian pajak iki kanggo listrik ...
161251
sinyal
https://electrek.co/2023/12/20/solar-electric-truck-worlds-highest-volcano-new-record/
sinyal
ELECTrek
Truk listrik tenaga surya munggah gunung berapi paling dhuwur ing donya kanthi nggunakake tenaga surya piyambak - lan nyetel rekor donya anyar kanggo ketinggian kanggo EV.
Tim Swiss sing diarani Peak Evolution, sing disponsori dening perusahaan transportasi lan logistik Austria Gebrüder Weiss, kasil munggah ing pinggir kulon Ojos...
132255
sinyal
https://www.the-independent.com/news/world/americas/us-politics/joe-biden-falls-illinois-speech-b2444878.html
sinyal
Mandhiri
Ndhaptar kanggo email Inside Washington saben dina kanggo jangkoan lan analisis AS eksklusif sing dikirim menyang kothak mlebu Entuk email gratis Inside Washington Presiden Joe Biden guyon babagan kejatuhan dheweke nalika pidato marang para pekerja mobil ing Illinois. Nalika ana kacilakan krungu ing pamirsa, Pak Biden nuduhake ...
148496
sinyal
https://cleantechnica.com/2023/12/01/volkswagen-tries-to-help-electric-car-buyers-with-cool-new-tools-videos/
sinyal
Cleantechnica
Ndaftar kanggo nganyari warta saben dina saka CleanTechnica ing email. Utawa tindakake kita ing Google News! Iku angel kanggo mlumpat saka siji teknologi menyang liyane, sanajan teknologi anyar iku luwih apik lan luwih migunani (kaya pindhah saka telpon seluler lawas menyang smartphone). Saka mobil bensin menyang mobil listrik, sejatine ora owah-owahan sing dramatis, nanging isih nyebabake keprihatinan kanggo akeh wong.
54240
sinyal
https://www.nature.com/articles/s41467-022-35393-0?code=5661b937-e08a-4264-aaab-12600f3a58e1&error=cookies_not_supported
sinyal
Nature
Ringkesan model Kita ngembangake model terpadu kanggo ngitung kapasitas baterei EV ing mangsa ngarep sing kasedhiya kanggo panyimpenan kothak, kalebu kendaraan-kanggo-grid lan panggunaan kaping pindho (pirsani Gambar Tambahan 1 kanggo skema sakabèhé). Model terpadu kalebu telung submodel:

(1)

Baterei dinamis...
78772
sinyal
https://financialpost.com/pmn/business-pmn/theres-no-way-to-slash-airline-emissions-without-greener-fuel
sinyal
Pos Keuangan
Situs web iki nggunakake cookie kanggo nggawe konten sampeyan (kalebu iklan), lan ngidini kita nganalisa lalu lintas. Waca liyane babagan cookie ing kene. Kanthi terus nggunakake situs, sampeyan setuju karo Katentuan Layanan lan Kebijakan Privasi.
103485
sinyal
https://www.zerohedge.com/markets/next-auto-repossession-wave-could-involve-robots-doing-work-banks
sinyal
Nuwun
Amarga luwih akeh konsumen ora mbayar kertu kredit lan pembayaran silihan mobil, ketegangan finansial saya tambah amarga kampanye kenaikan tingkat kapentingan Federal Reserve ing dhuwur rong dasawarsa, sing bisa nyebabake mundhake repossession kendaraan. Laporan Moody's anyar nuduhake tunggakan kertu kredit anyar ...