Ramalan Jerman kanggo 2039

Waca 1 ramalan babagan Jerman ing 2039, taun sing bakal ndeleng negara iki ngalami owah-owahan sing signifikan ing politik, ekonomi, teknologi, budaya, lan lingkungane. Iku masa depan sampeyan, temokake apa sing sampeyan lakoni.

Quantumrun Foresight disiapake dhaftar iki; Perusahaan konsultasi futuris sing nggunakake wawasan strategis kanggo mbantu perusahaan supaya bisa maju saka tren ing mangsa ngarep.

Prediksi hubungan internasional kanggo Jerman ing 2039

Prediksi hubungan internasional kanggo pengaruh Jerman ing 2039 kalebu:

Prediksi politik kanggo Jerman ing 2039

Prediksi politik sing ana gandhengane karo Jerman ing 2039 kalebu:

Prediksi pamrentah kanggo Jerman ing 2039

Prediksi sing ana gandhengane karo pamrentah kanggo pengaruh Jerman ing 2039 kalebu:

Prediksi ekonomi kanggo Jerman ing 2039

Prediksi ekonomi sing ana gandhengane karo Jerman ing 2039 kalebu:

Prediksi teknologi kanggo Jerman ing 2039

Prediksi sing ana gandhengane karo teknologi bakal mengaruhi Jerman ing 2039 kalebu:

Prediksi budaya kanggo Jerman ing 2039

Prediksi sing ana gandhengane karo budaya bakal mengaruhi Jerman ing 2039 kalebu:

  • Jumlah wong sing umure luwih saka 67 mundhak dadi paling ora 21 yuta, saka 15.9 yuta ing 2018. Kemungkinan: 60 persen1

Prediksi pertahanan ing 2039

Prediksi sing ana gandhengane karo pertahanan kanggo pengaruh Jerman ing 2039 kalebu:

Prediksi infrastruktur kanggo Jerman ing 2039

Prediksi sing ana gandhengane karo infrastruktur bakal mengaruhi Jerman ing 2039 kalebu:

Ramalan lingkungan kanggo Jerman ing 2039

Prediksi sing ana gandhengane karo lingkungan bakal mengaruhi Jerman ing 2039 kalebu:

Prediksi sains kanggo Jerman ing 2039

Prediksi sing gegandhengan karo ilmu pengetahuan bakal mengaruhi Jerman ing 2039 kalebu:

Prediksi kesehatan kanggo Jerman ing 2039

Prediksi sing gegandhengan karo kesehatan bakal mengaruhi Jerman ing 2039 kalebu:

Prediksi liyane saka 2039

Waca ramalan global paling dhuwur saka 2039 - klik kene

Pembaruan sing dijadwalake sabanjure kanggo kaca sumber daya iki

7 Januari 2022. Dianyari pungkasan tanggal 7 Januari 2020.

Saran?

Nyaranake koreksi kanggo nambah isi kaca iki.

uga, tip kita babagan topik utawa tren ing mangsa ngarep sing pengin kita bahas.