Dhaptar tren

List
List
Dhaptar iki nyakup wawasan tren babagan masa depan industri restoran, wawasan sing dikurasi ing 2023.
17
List
List
Dhaptar iki nyakup wawasan tren babagan masa depan Augmented reality, wawasan sing dikurasi ing 2023.
53
List
List
Infrastruktur wis dipeksa supaya bisa ngetutake kemajuan digital lan sosial sing anyar. Contone, proyek infrastruktur sing ningkatake kacepetan internet lan nggampangake sumber energi sing bisa dianyari dadi saya penting ing jaman digital lan sadar lingkungan saiki. Proyèk kasebut ora mung ndhukung panjaluk internet sing cepet lan dipercaya, nanging uga mbantu nyuda dampak lingkungan saka konsumsi energi. Pamrentah lan industri swasta akeh nandur modal ing inisiatif kasebut, kalebu nyebarake jaringan serat optik, peternakan energi surya lan angin, lan pusat data sing efisien energi. Bagean laporan iki nylidiki macem-macem tren infrastruktur, kalebu Internet of Things (IoT), jaringan 5G, lan kerangka energi sing bisa dianyari sing fokus ing Quantumrun Foresight ing 2023.
28
List
List
Dhaptar iki nyakup wawasan tren babagan masa depan inovasi angkatan udara (militer), wawasan sing dikurasi ing 2023.
20
List
List
Dhaptar iki nyakup wawasan tren babagan masa depan Sektor ESG. Wawasan dikurasi ing 2023.
54
List
List
Kemajuan teknologi sing cepet ing macem-macem industri mbutuhake undang-undang sing dianyari babagan hak cipta, antitrust, lan pajak. Kanthi mundhake intelijen buatan lan pembelajaran mesin (AI/ML), umpamane, keprihatinan sing saya tambah akeh babagan kepemilikan lan kontrol konten sing digawe AI. Kekuwatan lan pengaruh perusahaan teknologi gedhe uga wis nyorot kabutuhan langkah antitrust sing luwih kuat kanggo nyegah dominasi pasar. Kajaba iku, akeh negara sing berjuang karo undang-undang pajak ekonomi digital kanggo mesthekake perusahaan teknologi mbayar bagean sing padha. Gagal nganyari peraturan lan standar bisa nyebabake kelangan kontrol properti intelektual, ketidakseimbangan pasar, lan kekurangan pendapatan kanggo pamrentah. Bagean laporan iki bakal nyakup tren hukum sing difokusake Quantumrun Foresight ing 2023.
17
List
List
Saka augmentasi manungsa-AI dadi "algoritma franken," bagean laporan iki nliti tren sektor AI/ML sing difokusake dening Quantumrun Foresight ing taun 2023. Kecerdasan buatan lan pembelajaran mesin nguatake perusahaan kanggo nggawe keputusan sing luwih apik lan luwih cepet, nyepetake proses. , lan ngotomatisasi tugas. Ora mung gangguan iki ngowahi pasar kerja, nanging uga mengaruhi masyarakat umume, ngowahi cara wong komunikasi, toko, lan ngakses informasi. Mupangat banget saka teknologi AI / ML jelas, nanging bisa uga menehi tantangan kanggo organisasi lan badan liyane sing pengin ngetrapake, kalebu keprihatinan babagan etika lan privasi.
28
List
List
Drone pangiriman ngowahi revolusi carane paket dikirim, nyuda wektu pangiriman lan menehi keluwesan sing luwih gedhe. Sauntara kuwi, drone pengawasan digunakake kanggo macem-macem tujuan, saka ngawasi wates nganti mriksa tanduran. "Cobots," utawa robot kolaboratif, uga saya populer ing sektor manufaktur, kerja bareng karo karyawan manungsa kanggo nambah efisiensi lan produktivitas. Mesin kasebut bisa menehi akeh keuntungan, kalebu keamanan sing luwih apik, biaya sing luwih murah, lan kualitas sing luwih apik. Bagean laporan iki bakal nyinaoni perkembangan robotika sing ditindakake Quantumrun Foresight ing taun 2023.
22
List
List
Ing taun-taun pungkasan, pasar wis nuduhake minat sing akeh babagan komersialisasi ruang, ndadékaké tambah akeh perusahaan lan negara sing nandur modal ing industri sing ana hubungane karo angkasa. Tren iki nggawe kesempatan anyar kanggo riset lan pangembangan lan kegiatan komersial kayata peluncuran satelit, pariwisata ruang angkasa, lan ekstraksi sumber daya. Nanging, Tambah ing kegiatan komersial iki uga ndadékaké kanggo nambah tension ing politik global minangka bangsa saingan kanggo akses kanggo sumber daya terkenal lan ngupaya kanggo netepake dominasi ing arene. Militerisasi angkasa uga dadi keprihatinan amarga negara-negara mbangun kemampuan militer ing orbit lan ngluwihi. Bagean laporan iki bakal nyakup tren sing ana gandhengane karo ruang lan industri sing difokusake Quantumrun Foresight ing taun 2023.
24
List
List
Organisasi lan individu ngadhepi tambah akeh lan macem-macem ancaman cyber canggih. Kanggo ngatasi tantangan kasebut, cybersecurity berkembang kanthi cepet lan adaptasi karo teknologi anyar lan lingkungan intensif data. Upaya kasebut kalebu pangembangan solusi keamanan inovatif sing bisa mbantu organisasi ndeteksi lan nanggapi serangan cyber ing wektu nyata. Ing wektu sing padha, ana penekanan sing luwih akeh babagan pendekatan interdisipliner kanggo keamanan siber, nggambar ilmu komputer, psikologi, lan keahlian hukum kanggo nggawe pangerten sing luwih lengkap babagan lanskap ancaman cyber. Sektor kasebut nduweni peran sing saya penting ing stabilitas lan keamanan ekonomi sing didorong data ing donya, lan bagean laporan iki bakal nyorot tren keamanan siber Quantumrun Foresight bakal fokus ing 2023.
28
List
List
Dhaptar iki nyakup wawasan tren babagan masa depan Kecerdasan Buatan, wawasan sing dikurasi ing 2023.
46
List
List
Dhaptar iki nyakup wawasan tren babagan masa depan Cybersecurity. Wawasan dikurasi ing 2023.
52
List
List
Dhaptar iki nyakup wawasan tren babagan masa depan tren eksplorasi rembulan, wawasan sing dikurasi ing 2023.
21
List
List
Dhaptar iki nyakup wawasan tren babagan masa depan Sektor Fintech. Wawasan dikurasi ing 2023.
65