Prediksi kanggo 2038 | Timeline mangsa ngarep

Waca 12 prediksi kanggo 2038, taun sing bakal ndeleng jagad iki owah kanthi cara gedhe lan cilik; iki kalebu gangguan ing saindhenging budaya, teknologi, ilmu pengetahuan, kesehatan lan sektor bisnis. Iku masa depan sampeyan, temokake apa sing sampeyan lakoni.

Prakiraan cepet kanggo 2038

Prakiraan Cepet
  • NASA ngirim kapal selam otonom kanggo njelajah samudra Titan. 1
  • Genom kabeh spesies reptil sing ditemokake diurutake 1
  • Budheg, ing tahap apa wae, diobati 1
  • Populasi donya diprediksi tekan 9,032,348,000 jiwa 1
  • Penjualan kendaraan listrik ing saindenging jagad tekan 18,446,667 1
  • Lalu lintas web seluler global sing diprediksi padha karo 546 exabyte 1
  • Lalu lintas Internet global mundhak nganti 1,412 exabyte 1

Temokake tren saka taun ngarep liyane nggunakake tombol timeline ing ngisor iki