Prediksi kanggo 2040 | Timeline mangsa ngarep

Waca 362 prediksi kanggo 2040, taun sing bakal ndeleng jagad iki owah kanthi cara gedhe lan cilik; iki kalebu gangguan ing saindhenging budaya, teknologi, ilmu pengetahuan, kesehatan lan sektor bisnis. Iku masa depan sampeyan, temokake apa sing sampeyan lakoni.

Prakiraan cepet kanggo 2040

Prakiraan Cepet
  • Nestle nyipta piranti sing ngrancang dhaharan babagan kabutuhan nutrisi individu. 1
  • Implan memori bisa digunakake kanggo nyepetake wektu tahanan, supaya bisa nglakokake ukara maksimal sajrone sedina. 1
  • Ilmuwan bisa mbusak lan mulihake kenangan 1
  • Tembakau umume diberantas amarga lahan pertanian saya akeh dicadangake kanggo produksi panganan 1
  • A generasi anyar supercarriers hi-tech 1
  • Populasi donya diprediksi tekan 9,157,233,000 jiwa 1
  • Nuduhake dodolan mobil global sing dijupuk dening kendaraan otonom padha karo 50 persen 1
  • Penjualan kendaraan listrik ing saindenging jagad tekan 19,766,667 1
  • (Hukum Moore) Petungan per detik, saben $1,000, padha karo 10^20 1
  • Jumlah rata-rata piranti sing disambungake, saben wong, yaiku 19 1
  • Jumlah global piranti sing nyambung menyang Internet tekan 171,570,000,000 1
  • Lalu lintas web seluler global sing diprediksi padha karo 644 exabyte 1
  • Lalu lintas Internet global mundhak nganti 1,628 exabyte 1
  • Prakiraan kenaikan suhu global sing optimistis, ing ndhuwur tingkat pra-industri, yaiku 1.62 derajat Celsius 1
  • Kohort umur paling gedhe kanggo populasi Brasil yaiku 35-44 1
  • Kelompok umur paling gedhe kanggo populasi Meksiko yaiku 40-44 1
  • Kelompok umur paling gedhe kanggo populasi Timur Tengah yaiku 30-39 1
  • Kelompok umur paling gedhe kanggo populasi Afrika yaiku 0-4 1
  • Kelompok umur paling gedhe kanggo populasi Eropa yaiku 50-54 1
  • Kelompok umur paling gedhe kanggo populasi India yaiku 25-29 1
  • Kelompok umur paling gedhe kanggo populasi Tionghoa yaiku 50-54 1
  • Kelompok umur paling gedhe kanggo populasi Amerika Serikat yaiku 15-24 lan 45-49 1

Temokake tren saka taun ngarep liyane nggunakake tombol timeline ing ngisor iki