Им помагаме на клиентите да напредуваат од идните трендови

Quantumrun Foresight е консултантска и истражувачка фирма која користи стратешко предвидување со долг дострел за да им помогне на корпорациите и владините агенции да напредуваат од идните трендови.

Деловната вредност на стратешкото предвидување

Повеќе од 10 години, нашата работа на предвидување ги одржуваше тимовите за стратегии, иновации и истражување и развој пред непушачите промени на пазарот и придонесе за развој на иновативни производи, услуги, законодавство и деловни модели.

Истражете ги идните деловни можности

Применете ги методологиите за предвидување за да развиете идеи за нови производи, услуги, идеи за политики или деловни модели.

Советодавни услуги

Применете го стратешкото предвидување со доверба. Нашите менаџери за сметки ќе го водат вашиот тим низ нашата листа на услуги за да ви помогнат да постигнете иновативни деловни резултати. 

Сите интегрирани во внатрешноста на

Платформа Quantumrun Foresight.

ИСКЛУЧЕНИ МРЕЖА ЗА ЗВУЧНИК

Планирате работилница? Вебинар? Конференција? Избраната мрежа на звучници на Quantumrun Foresight ќе им даде на вашите вработени ментални рамки и техники за да го подобрат нивното долгорочно стратешко размислување и да генерираат нови политики и деловни идеи.

Партнерства за идни содржини

Заинтересирани сте за мисловно лидерство на тема фјучерс или уреднички услуги за маркетинг на содржина? Соработувајте со нашиот уреднички тим за производство на брендирана содржина фокусирана на иднината.

Методологија на предвидување

Стратегиското предвидување ги овластува организациите со подобрена подготвеност во предизвикувачки пазарни средини. Нашите аналитичари и консултанти им помагаат на организациите да донесат поинформирани одлуки за да ги водат нивните среднорочни до долгорочни деловни стратегии.

Изберете датум за закажување воведен повик