Иднина на работата

Текст за поднаслови (САМО користете го копчето „Залепи од Word“ за безбедно копирање и залепување текст од документ на Word)

47% од работните места се пред исчезнување. Дознајте кои индустрии ќе се развиваат и паѓаат во наредните децении, како и силите што сега го нарушуваат статус квото на вашето работно место. Добијте инсајдерски тајни за иднината на работата.

Слика кредит:

Flickr од Digiart2001 | jason.kuffer