Parashikimet për vitin 2028 | Afati kohor i ardhshëm

Lexoni 49 parashikime për vitin 2028, një vit që do të shohë botën të transformohet në mënyra të mëdha dhe të vogla; kjo përfshin ndërprerje në të gjithë sektorët tanë të kulturës, teknologjisë, shkencës, shëndetësisë dhe biznesit. Është e ardhmja juaj, zbuloni se për çfarë jeni.

Parashikimi Kuantumrun përgatiti këtë listë; A inteligjenca e trendit firma konsulente që përdor parashikimi strategjik për të ndihmuar kompanitë të lulëzojnë nga e ardhmja tendencat e largpamësisë. Kjo është vetëm një nga shumë të ardhme të mundshme që shoqëria mund të përjetojë.

Parashikime të shpejta për vitin 2028

Parashikimi i shpejtë
 • Axiom-1, krahu tregtar i Stacionit Ndërkombëtar Hapësinor, ndahet nga ISS dhe bëhet një stacion hapësinor i pavarur.% 1
 • Shkencëtarët manipulojnë me sukses fotosintezën për të rritur rendimentet e të korrave deri në 1% 1
 • Telefonat inteligjentë bëhen të aftë të zbulojnë sëmundje përmes teknologjisë së skriningut me bretalizator 1
 • RoboBletët përdoren për të polenizuar të korrat në shkallë të mëdha 1
 • Lentet e kontaktit me kamera bëhen të disponueshme për blerje 1
 • Makinat pa shofer fillojnë të kenë ndikim të rëndësishëm në fitimet për kompanitë e sigurimit të automjeteve 1
 • Jetëgjatësia shpërthen në mënyrë dramatike përmes modifikimit të gjeneve 1
 • Azia bëhet qendra e udhëtimit ajror 1
 • Raketat hipersonike janë në përdorim ushtarak 1
 • Kostoja e paneleve diellore, për vat, është e barabartë me 0.65 dollarë amerikanë 1
 • Popullsia e botës parashikohet të arrijë në 8,359,823,000 1
 • Shitjet botërore të automjeteve elektrike arrijnë në 11,846,667 1
 • Trafiku i parashikuar global në ueb celular është i barabartë me 176 ekzabajt 1
 • Trafiku global i internetit rritet në 572 ekzabajt 1

Parashikimet e vendit për vitin 2028

Lexoni parashikimet për vitin 2028 specifike për një sërë vendesh, duke përfshirë:

Shiko te gjitha

Zbuloni tendencat e një viti tjetër të ardhshëm duke përdorur butonat e vijës kohore më poshtë