Parashikimet për vitin 2037 | Afati kohor i ardhshëm

Lexoni 17 parashikime për vitin 2037, një vit që do të shohë botën të transformohet në mënyra të mëdha dhe të vogla; kjo përfshin ndërprerje në të gjithë sektorët tanë të kulturës, teknologjisë, shkencës, shëndetësisë dhe biznesit. Është e ardhmja juaj, zbuloni se për çfarë jeni.

Parashikimi Kuantumrun përgatiti këtë listë; A inteligjenca e trendit firma konsulente që përdor parashikimi strategjik për të ndihmuar kompanitë të lulëzojnë nga e ardhmja tendencat e largpamësisë. Kjo është vetëm një nga shumë të ardhme të mundshme që shoqëria mund të përjetojë.

Parashikime të shpejta për vitin 2037

Parashikimi i shpejtë
  • Linjat e energjisë dhe telefonit janë çmontuar nëpër vendet e zhvilluara për shkak të komunikimeve pa tela dhe teknologjive të transferimit të energjisë. 1
  • Ngarkimi i mendjes/ndërgjegjes u përsos (stili i matricës) 1
  • Rezervat globale të zinkut janë minuar plotësisht dhe janë varfëruar 1
  • Popullsia e botës parashikohet të arrijë në 8,968,662,000 1
  • Shitjet botërore të automjeteve elektrike arrijnë në 17,786,667 1
  • Trafiku i parashikuar global në ueb celular është i barabartë me 500 ekzabajt 1
  • Trafiku global i internetit rritet në 1,310 ekzabajt 1

Parashikimet e vendit për vitin 2037

Lexoni parashikimet për vitin 2037 specifike për një sërë vendesh, duke përfshirë:

Shiko te gjitha

Zbuloni tendencat e një viti tjetër të ardhshëm duke përdorur butonat e vijës kohore më poshtë