Parashikimet për vitin 2039 | Afati kohor i ardhshëm

Lexoni 11 parashikime për vitin 2039, një vit që do të shohë botën të transformohet në mënyra të mëdha dhe të vogla; kjo përfshin ndërprerje në të gjithë sektorët tanë të kulturës, teknologjisë, shkencës, shëndetësisë dhe biznesit. Është e ardhmja juaj, zbuloni se për çfarë jeni.

Parashikimi Kuantumrun përgatiti këtë listë; A inteligjenca e trendit firma konsulente që përdor parashikimi strategjik për të ndihmuar kompanitë të lulëzojnë nga e ardhmja tendencat e largpamësisë. Kjo është vetëm një nga shumë të ardhme të mundshme që shoqëria mund të përjetojë.

Parashikime të shpejta për vitin 2039

Parashikimi i shpejtë
  • Transporti, prodhimi, bujqësia pothuajse 90% e automatizuar 1
  • Bëhet e mundur regjistrimi dhe riprodhimi i kujtesës 1
  • Popullsia e botës parashikohet të arrijë në 9,095,212,000 1
  • Shitjet botërore të automjeteve elektrike arrijnë në 19,106,667 1
  • Trafiku i parashikuar global në ueb celular është i barabartë me 594 ekzabajt 1
  • Trafiku global i internetit rritet në 1,518 ekzabajt 1
  • Numri i përdoruesve të internetit në mbarë botën arrin në 4,840,000,000 1

Parashikimet e vendit për vitin 2039

Lexoni parashikimet për vitin 2039 specifike për një sërë vendesh, duke përfshirë:

Shiko te gjitha

Zbuloni tendencat e një viti tjetër të ardhshëm duke përdorur butonat e vijës kohore më poshtë