Parashikimet për vitin 2044 | Afati kohor i ardhshëm

Lexoni 10 parashikime për vitin 2044, një vit që do të shohë botën të transformohet në mënyra të mëdha dhe të vogla; kjo përfshin ndërprerje në të gjithë sektorët tanë të kulturës, teknologjisë, shkencës, shëndetësisë dhe biznesit. Është e ardhmja juaj, zbuloni se për çfarë jeni.

Parashikimi Kuantumrun përgatiti këtë listë; A inteligjenca e trendit firma konsulente që përdor parashikimi strategjik për të ndihmuar kompanitë të lulëzojnë nga e ardhmja tendencat e largpamësisë. Kjo është vetëm një nga shumë të ardhme të mundshme që shoqëria mund të përjetojë.

Parashikime të shpejta për vitin 2044

Parashikimi i shpejtë
  • Rusia shteron shumicën dërrmuese të depozitave të saj të naftës. 1
  • Subjektet e UA-së u jepet e drejta e votës 1
  • Rezervat globale të bakrit janë minuar plotësisht dhe janë varfëruar 1
  • Popullsia e botës parashikohet të arrijë në 9,396,485,000 1
  • Shitjet botërore të automjeteve elektrike arrijnë në 22,406,667 1

Parashikimet e vendit për vitin 2044

Lexoni parashikimet për vitin 2044 specifike për një sërë vendesh, duke përfshirë:

Shiko te gjitha

Zbuloni tendencat e një viti tjetër të ardhshëm duke përdorur butonat e vijës kohore më poshtë