Ne i ndihmojmë klientët të lulëzojnë nga tendencat e ardhshme

Quantumrun Foresight është një firmë konsulence dhe kërkimore që përdor largpamësinë strategjike me rreze të gjatë për të ndihmuar korporatat dhe agjencitë qeveritare të lulëzojnë nga tendencat e ardhshme.

Vlera e biznesit të largpamësisë strategjike

Për më shumë se 10 vjet, puna jonë largpamëse ka mbajtur ekipet e strategjisë, inovacionit dhe R&D përpara ndryshimeve shkatërruese të tregut dhe ka kontribuar në zhvillimin e produkteve, shërbimeve, legjislacionit dhe modeleve të biznesit inovativ.

Të gjitha të integruara brenda

Platforma Quantumrun Foresight.

Partneritetet e përmbajtjes së së ardhmes

Të interesuar për udhëheqjen e mendimit me temë të së ardhmes ose shërbimet editoriale të marketingut të përmbajtjes? Bashkëpunoni me ekipin tonë editorial për të prodhuar përmbajtje të markës të fokusuar në të ardhmen.

Eksploroni mundësitë e ardhshme të biznesit

Zbatoni metodologjitë e parashikimit për të zhvilluar ide për produkte, shërbime, ide politikash ose modele biznesi të reja.

Shërbime këshilluese

Zbatoni largpamësinë strategjike me besim. Menaxherët tanë të llogarisë do ta udhëheqin ekipin tuaj përmes listës sonë të shërbimeve për t'ju ndihmuar të arrini rezultate inovative të biznesit. Mbështetje kërkimore. Ide për produktin ose shërbimin. Folësit dhe seminaret. Vlerësimet e korporatës. Monitorimi i tregut. Edhe me shume.

Metodologjia e Parashikimit

Parashikimi strategjik fuqizon organizatat me gatishmëri të përmirësuar në mjediset sfiduese të tregut. Analistët dhe konsulentët tanë ndihmojnë organizatat të marrin vendime më të informuara për të udhëhequr strategjitë e tyre afatmesme dhe afatgjata të biznesit.

Zgjidhni një datë për të planifikuar një telefonatë hyrëse