Qasuni në inteligjencën praktike të prirjeve

Kuantumrun
largpamësi
platformë

I besuar nga liderët e inovacionit

NJË TREND PLATFORMA INTELIGJENCE. SHUMË APLIKACIONI INOVACIONI.

Platforma e inteligjencës së tendencave të Quantumrun Foresight do ta ekspozojë ekipin tuaj ndaj kërkimit të përditshëm të tendencave të personalizuara, do të ofrojë mjete bashkëpunuese për të organizuar dhe centralizuar kërkimin afatgjatë të tendencave të ekipit tuaj, si dhe mjete për të kthyer kërkimin tuaj në njohuri të reja biznesi në çast.

Bashkohuni me ekipet e tjera të strategjisë, kërkimit, marketingut dhe produktit në mbarë botën për të përdorur një platformë që shkurton kohën dhe kostot e kërkimit për të krijuar gati për të ardhmen zgjidhjet e biznesit dhe politikave.

IDENTIFIKONI TRENDET TË DALIMTARE

NDIKIMI I TRENDIT TË NJERIUT-AI

Zbulimi i teknologjisë, gjurmimi i industrisë, sinjalizimet e konkurrentëve, monitorimi i rregulloreve: grumbulluesi i lajmeve i AI i Quantumrun Foresight do të thjeshtojë aktivitetet e përditshme të kërkimit të tendencave të ekipit tuaj. Përfitimet kryesore përfshijnë:

 • Kuroni njohuri nga miliona burime.
 • Ndiqni më shpejt tendencat e industrisë duke përdorur AI.

VENDOSJA E TRENDIT NJERIUT

Qasuni në raportimin ditor të trendit të shkruar nga profesionistë të parashikimit. 

Shtoni ose importoni manualisht kërkimin e tendencës së brendshme të ekipit tuaj në platformë.

ORGANIZONI KËRKIMIN TUAJ TRENDI

Unifikoni kërkimin tuaj të tendencës në një burim të vetëm dhe të besueshëm. Nxitni bashkëpunimin e thellë midis ekipit, partnerëve dhe klientëve tuaj. Përqafoni përdorimin e një sistemi ruajtjeje të bazuar në cloud për nevojat tuaja të katalogimit të sinjalit. Fuqizoni ekipin tuaj për të kërkuar, kategorizuar, importuar, eksportuar, email dhe ndarë informacionin e tendencës në mënyrë kuptimplote.

Hulumtimi i trendit të faqerojtësve
Shënoni përmbajtjen e tendencës së platformës në lista që mund t'i konvertoni në grafikë vizualë.
Krijoni lista kërkimore
Kuroni lista të pakufizuara për projekte kërkimore personale ose prioritete kërkimore ekipore.
Shtoni manualisht kërkimin e ekipit
Përdorni forma të thjeshta për të shtuar lidhje në internet, shënime ekipi dhe dokumente të brendshme në platformë.
Ngarkoni me shumicë bazën e të dhënave kërkimore
Lëreni Quantumrun të ngarkojë të gjithë bazën e të dhënave të tendencave të ekipit tuaj për të krijuar një burim të së vërtetës.

VIZUALIZO KËRKIMIN / GJENERON IDE TË REJA

Shndërroni menjëherë listat tuaja të kërkimit në vizualizime të krijuara për të automatizuar planifikimin strategjik, për të thjeshtuar segmentimin e tregut dhe për të shkallëzuar ideimin e produktit. Grafikoni mostrat më poshtë.

PLANIFIKIMI I STRATEGJISË AUTOMATIVE

Optimizoni udhërrëfyesit e strategjisë me rreze të mesme dhe të gjatë duke përdorur një koleksion grafikësh kuadrantë (SWOT, VUCA dhe Planifikuesi i Strategjisë) për t'i dhënë përparësi kur për t'u fokusuar, investuar ose ndërmarrë veprime në një mundësi ose sfidë të ardhshme.

SHQYRTIMI I PLANIFIKERIT STRATEGJIK

Karakteristika kryesore 4: Importoni kërkimin e tendencës së platformës tuaj në ndërfaqen e projektit Strategy Planner dhe bashkëpunoni me ekipin tuaj për të eksploruar dhe segmentuar kërkimin e tendencave në fokuse të ndryshme strategjike.

ZBULONI IDE TË PRODUKTEVE

Ky rrjet i lëvizshëm 3D i lejon ekipet të identifikojnë marrëdhëniet e fshehura midis tendencave për të ndihmuar në krijimin e ideve novatore për produktet, shërbimet, legjislacionin dhe modelet e biznesit.

Pamja paraprake e motorit të idesë

Karakteristika kryesore 3: Importoni kërkimin e tendencave të platformës tuaj në ndërfaqen e projektit Ideation Engine dhe bashkëpunoni me ekipin tuaj për të filtruar dhe izoluar vizualisht grupimet e tendencave që mund të frymëzojnë ofertat e ardhshme të biznesit.

PLANIFIKIMI AUTOMATË I SKENARIVE

Ky vizualizim i projektit automatizon segmentimin e kërkimit tuaj të tendencës duke përdorur filtra për diapazonin e vitit, gjasat dhe ndikimin në treg, si dhe etiketimin për sektorët, industritë, temat dhe vendndodhjen.

PARAPRAKE KOMPOSTORI I SENARIT

Karakteristika kryesore 2: Importoni kërkimin e tendencës së platformës tuaj në ndërfaqen e projektit Scenario Composer dhe bashkëpunoni me ekipin tuaj për të eksploruar dhe segmentuar kërkimin tuaj duke përdorur dhjetëra variabla dhe paracaktime. 

GARANCI PËR VLERA

Ndjehuni të sigurt në investimin tuaj të platformës:

 • Eksploroni platformën deri në dy muaj përpara se të angazhoheni për abonimin tuaj.
 • Merrni llogari të pakufizuara përdoruesish dhe demonstrime të platformës gjatë periudhës së provës.
 • Zgjate abonimin tënd falas derisa kurimi i lajmeve të përmbushë pritshmëritë e tua mujore të kërkimit.
 • Plotësoni ose delegoni aktivitete kërkimore specifike për tendencat për të ulur kostot dhe për të kursyer kohën e administratorit.
 • Zvogëloni rrezikun nga ndërprerja e jashtme dhe të ardhurat e humbura për shkak të mundësive të humbura të tregut.

LLOGARI TË PAKUFIZUARA TË PËRDORËSVE

Abonimet e ndërmarrjeve përfshijnë llogari të pakufizuara të përdoruesve. Me një abonim, e gjithë organizata juaj mund të hyjë në platformë, të ndajë pa probleme njohuritë e tendencave midis ekipeve dhe departamenteve dhe të përmirësojë bashkëpunimin e inovacionit.

PROFESIONALE TE PERKUSHTUAR PER PARASHIKIM

Me një abonim të Ndërmarrjes, ekipi juaj fiton akses tek një profesionist i parashikimit për një ditë të plotë 8-orëshe në javë për të ekzekutuar çdo detyrë kërkimore të kërkuar të tendencës dhe shkrim raporti.

NJË TREND PLATFORMA INTELIGJENCE. SHUMË APLIKACIONI INOVACIONI.

Planet e abonimit në platformë

PRO

Për ekipet më të vogla që duan të prezantojnë gradualisht metodat e kërkimit parashikues dhe inovacionit në rrjedhën e tyre të përditshme të punës.
$ 60 për përdorues, në muaj
 • ✓ Raportimi i trendit ditor

  Qasuni në njohuritë e shkruara me porosi të Quantumrun, vetëm për pajtimtarët, për një gamë të gjerë industrish.

 • ✓ Hyni në bazën e të dhënave të plotë të lajmeve të industrisë

  Hyni në mijëra lidhje të tendencave të kuruara për qindra tema të veçanta.

 • ✓ Hyni në të gjitha listat e tendencave të kuruara

  Hyni në qindra lista që fokusohen në tema specifike të veçanta, secila përmban dhjetëra deri në qindra njohuri të kuruara të tendencave.

 • ✓ Hyni në njoftimet javore me email të kërkimit të kuruar të tendencave
 • ✓ Krijoni vizualizime të pakufizuara të projektit

  Importoni ndonjë nga listat tuaja të personalizuara në një nga ndërfaqet e shumta të projektit dhe bashkëpunoni me ekipin tuaj për të eksploruar dhe segmentuar përmbajtjen e Listës në mënyra që do të përmirësojnë planifikimin strategjik dhe ideimin e produktit.

 • ✓ 1 burim lajmesh të personalizuara të zgjedhura nga AI

  Mësoni më shumë për Sistemi i kurimit të AI të Quantumrun.

 • ✓ Bashkëpunimi në ekip është aktivizuar

  Nëse blihen më shumë se një llogari përdoruesi.

 • ✓ Eksporti i të dhënave*

  Vetëm planet vjetore.

 • ✓ Mbështetje për konfigurimin e llogarisë dhe përdoruesit
 • ✓ Pyetje dhe përgjigje virtuale dhe trajnime*

  1 orë në tremujor.

 • ✓ Mbështetje për bileta dhe email
 • ✓ Hyni në webinaret Quantumrun
 • ✓ Abonim premium në gazetat Quantumrun
 • ✓ Pritja dhe mirëmbajtja

  E gjithë përmbajtja e krijuar nga përdoruesit e krijuar në platformë ose e importuar në platformë do të mbahet dhe mirëmbahet nga Quantumrun.

 • ✓ 17% zbritje për abonimet vjetore

BIZNESI

Për ekipet e mesme që kërkojnë automatizimin e kërkimit të tendencave, shërbime mbështetëse sipas kërkesës dhe mjete më të mira bashkëpunimi.
$ 499 në muaj
 • Gjithçka në Pro, plus:
 • ✓ 25 llogari përdoruesish
 • ✓ 10 burime lajmesh të personalizuara të kuruara nga AI

  Mësoni më shumë për Sistemi i kurimit të AI të Quantumrun.

 • ✓ Role dhe leje të fuqishme

  10 llogaritë e parazgjedhura të përdoruesve për këtë plan përfshijnë 1 llogari administratori dhe një numër opsional të llogarive të menaxherit. 

 • ✓ Funksionalitet i përmirësuar i bashkëpunimit në ekip

  Karakteristika më të thjeshta të bashkëpunimit në ekip.

 • ✓ Pyetje dhe përgjigje virtuale dhe trajnime të vazhdueshme*

  1 orë në muaj. 

 • ✓ Menaxher i dedikuar i llogarisë
 • ✓ Importimi i të dhënave është aktivizuar

  Ekipet kanë aftësinë të shtojnë manualisht përmbajtje të krijuar nga përdoruesit në platformë, si dhe të kenë akses në shërbimin shtesë për importimin e të gjithë kërkimit të tendencave të ekipit të tyre në platformë.

 • ✓ Hyrja në SSO* (Mëso më shumë)

  Në dispozicion, por përfshin një kosto shtesë për përdorues. Si veçori sigurie, SSO është një skemë vërtetimi që lejon një përdorues të identifikohet me një ID të vetme në cilindo nga disa sisteme softuerike të lidhura por të pavarur. Ky është një opsion ideal për sigurimin e mëtejshëm të llogarive të administratorit.

 • ✓ 15% zbritje për abonimet vjetore
popullor

NDËRMARRJE

Për ekipe të mëdha ose iniciativa me shumë departamente që kanë nevojë për shërbime mbështetëse dhe kërkimore të tendencave më të gjera dhe të personalizuara.
$ 1,399 në muaj, me pagesë çdo vit
 • Gjithçka në biznes, plus:
 • ✓ Llogari të përdoruesve të pakufizuar
 • ✓ Burime të pakufizuara të lajmeve të kuruara nga AI

  Mësoni më shumë për Sistemi i kurimit të AI të Quantumrun.

 • ✓ Hulumtues i përkushtuar i largpamësisë për një ditë në javë.

  Llogaritë e ndërmarrjeve përfitojnë nga qasja tek një profesionist i parashikimit që i caktohet kompanisë së tyre për një ditë të plotë 8-orëshe në javë (4 ditë në muaj) për të ekzekutuar çdo detyrë kërkimore të kërkuar të parashikimit dhe shkrimin e raporteve.

 • ✓ Pyetje dhe përgjigje virtuale dhe trajnime të pakufizuara

  Trajnimi është i disponueshëm sipas nevojës brenda disponueshmërisë së stafit tonë trajnues.

 • ✓ Mbështetje telefonike
 • ✓ Integrimi RSS me faqet e jashtme të internetit
 • ✓ Akses në API
 • ✓ Leja për të ripublikuar përmbajtjen Quantumrun*

  Leja për të ripublikuar përmbajtjen e Quantumrun me citimet e duhura në Quantumrun.com.

 • ✓ Importi i lehtësuar i të dhënave*

  Quantumrun do të importojë në platformë kërkimet ekzistuese të tendencave të brendshme të ekipit tuaj (ose të organizatës suaj). Ky shërbim është i kufizuar në të dhënat kërkimore të pajtueshme me platformën dhe llojet e skedarëve. 

 • ✓ 20% zbritje në abonimet 2-vjeçare

NDËRMARRJE+

Për zbatimin në mbarë kompaninë e mjeteve dhe metodologjive të parashikimit për të mbështetur strategjinë dhe iniciativat e inovacionit.
Na kontaktoni çmimi à la carte
 • Gjithçka në Enterprise, plus:
 • ✓ Platforma e etiketës së bardhë në markimin e organizatës

  Kopjoni platformën Quantumrun në ngjyrat e markës, logon dhe nevojat unike të personalizimit të kompanisë suaj.

 • ✓ Furnizimet e lajmeve të personalizuara të pakufizuara të kuruara nga AI

  Mësoni më shumë për Sistemi i kurimit të AI të Quantumrun.

 • ✓ Raportim i pakufizuar i tendencave njerëzore
 • ✓ Opsionet e personalizuara të etiketimit dhe kategorisë
 • ✓ Pyetje dhe përgjigje virtuale dhe trajnime të pakufizuara
 • ✓ Integrimi i personalizuar i API-së me uebfaqe të jashtme
 • ✓ Zhvillimi i personalizuar i vizualizimit të të dhënave
 • ✓ Pritja me porosi (në premisë, rajone me porosi)
 • ✓ Mbështetje teknike 24/7
 • ✓ Qeverisja dhe siguria e të dhënave të nivelit të ndërmarrjes

DËSHMIT E KLIENTIT

Filloni abonimin e ekipit tuaj sot

/ Hyni në inteligjencën e personalizuar të tendencave.
/ Centralizoni kërkimin e inovacionit.
/ Gjeneroni njohuri të reja biznesi.

Të gjitha të integruara brenda

Platforma Quantumrun Foresight

Zgjidhni një datë për të planifikuar një telefonatë hyrëse

I përkasin një institucioni bamirësie apo jofitimprurëse?

Duke vepruar sipas parimeve tona të Përgjegjësisë Sociale të Korporatës (CSR), Quantumrun Foresight është zotuar të dhurojë abonime në platformë për bamirësi, organizata jofitimprurëse dhe studiues të pavarur të parashikimit. Na kontaktoni për të mësuar më shumë.