Parashikimet për vitin 2038 | Afati kohor i ardhshëm

Lexoni 12 parashikime për vitin 2038, një vit që do të shohë botën të transformohet në mënyra të mëdha dhe të vogla; kjo përfshin ndërprerje në të gjithë sektorët tanë të kulturës, teknologjisë, shkencës, shëndetësisë dhe biznesit. Është e ardhmja juaj, zbuloni se për çfarë jeni.

Parashikimi Kuantumrun përgatiti këtë listë; A inteligjenca e trendit firma konsulente që përdor parashikimi strategjik për të ndihmuar kompanitë të lulëzojnë nga e ardhmja tendencat e largpamësisë. Kjo është vetëm një nga shumë të ardhme të mundshme që shoqëria mund të përjetojë.

Parashikime të shpejta për vitin 2038

 • Problemi i vitit 2038, i ngjashëm me problemin e vitit 2000, mund të ndodhë më 19 janar të këtij viti. 1
 • Teleportimi i molekulave organike komplekse. 1
 • Gjenomet e të gjitha llojeve të zvarranikëve të zbuluar u renditën në sekuencë. 1
 • Shurdhimi, në çdo fazë, shërohet. 1
 • NASA dërgon një nëndetëse autonome për të eksploruar oqeanet e Titanit. 1
 • Gjenomet e të gjitha llojeve të zvarranikëve të zbuluar u renditën në sekuencë 1
 • Shurdhimi, në çdo fazë, shërohet 1
Parashikimi i shpejtë
 • NASA dërgon një nëndetëse autonome për të eksploruar oqeanet e Titanit. 1
 • Gjenomet e të gjitha llojeve të zvarranikëve të zbuluar u renditën në sekuencë 1
 • Shurdhimi, në çdo fazë, shërohet 1
 • Popullsia e botës parashikohet të arrijë në 9,032,348,000 1
 • Shitjet botërore të automjeteve elektrike arrijnë në 18,446,667 1
 • Trafiku i parashikuar global në ueb celular është i barabartë me 546 ekzabajt 1
 • Trafiku global i internetit rritet në 1,412 ekzabajt 1

Parashikimet e vendit për vitin 2038

Lexoni parashikimet për vitin 2038 specifike për një sërë vendesh, duke përfshirë:

Shiko te gjitha

Zbuloni tendencat e një viti tjetër të ardhshëm duke përdorur butonat e vijës kohore më poshtë