kulturë

Rritja e lidhjes në internet që formëson kulturat në mbarë botën; diversiteti i të gjitha llojeve duke fituar ndikim të ri; shkrirja e ideve dhe perspektivave - kjo faqe mbulon tendencat dhe lajmet që do të ndikojnë në kulturën në të ardhmen.

kategori
kategori
kategori
kategori
Parashikimet në trendTë rejafiltra
41501
Insight postime
Insight postime
Nëpërmjet TaaS, konsumatorët do të jenë në gjendje të blejnë ekskursione, kilometra ose përvoja pa mbajtur një automjet të tyren.
42867
Insight postime
Insight postime
Shoqëria e sotme e ngarkuar me informacion ka çuar në një numër në rritje njerëzish të bllokuar në një cikël problemesh shëndetësore të vetë-diagnostikuara.
42482
Insight postime
Insight postime
Klubet VR synojnë të ofrojnë një ofertë të jetës së natës në një mjedis virtual dhe ndoshta të bëhen një alternativë e denjë ose zëvendësim për klubet e natës.
41812
Insight postime
Insight postime
Shkenca e krionikës, pse qindra janë tashmë të ngrira dhe pse më shumë se një mijë të tjerë po regjistrohen për t'u ngrirë në vdekje.
43431
Insight postime
Insight postime
Ndërsa shfaqen më shumë kërcënime për shkak të ndryshimeve klimatike, aktivizmi klimatik po rrit degët ndërhyrëse.
42487
Insight postime
Insight postime
Mikroçipi i njeriut mund të ndikojë në gjithçka, nga trajtimet mjekësore deri te pagesat në internet.
16343
Sinjalet
https://www.roadtovr.com/how-vr-next-generation-shows-key-signs-of-a-maturing-market/
Sinjalet
Rruga drejt VR
VR ndjehet sikur po lëviz njëkohësisht shpejt dhe ngadalë. Kanë kaluar dy vjet e katër muaj që kur kufjet kryesore të PC VR, Oculus Rift dhe HTC Vive, dolën në rafte. Kufjet kryesore të nivelit të lartë në përgjithësi, PSVR, ka vetëm një vit e nëntë muaj. Kjo është një kohë e konsiderueshme për produkte individuale, […]
37642
Sinjalet
https://www.brookings.edu/blog/the-avenue/2018/03/14/the-us-will-become-minority-white-in-2045-census-projects/
Sinjalet
Brookings
Demografi William Frey diskuton pse pakicat rinore janë motori i rritjes në të ardhmen.
43368
Insight postime
Insight postime
Vëzhgimi i shpejtësisë është shikimi i ri i qejfit, pasi më shumë konsumatorë fillojnë të preferojnë shpejtësi më të shpejta.
42842
Insight postime
Insight postime
Aplikacionet e terapisë në internet dhe përdorimi i mesazheve me tekst mund ta bëjnë terapinë më të lirë dhe më të aksesueshme për njerëzit në mbarë botën.
16367
Sinjalet
https://www.forbes.com/sites/solrogers/2018/10/17/filmmakers-are-embracing-vr-but-are-audiences-ready-for-vr-feature-films/#9009703812f1
Sinjalet
Forbes
Kërkesa e konsumatorëve do të luajë një rol të madh nëse filmat artistikë VR ose eksperiencat e metrazhit të gjatë janë një modë apo një zhanër i ri legjitim argëtimi.
16298
Sinjalet
https://venturebeat.com/2016/08/01/oculus-vrs-jason-rubin-predicts-the-pants-ripping-next-wave-of-vr/
Sinjalet
Beat sipërmarrje
Personi përgjegjës për valën e ardhshme të softuerit të realitetit virtual që vjen nga zhvilluesit e Oculus Rift është i mërzitur se sa shpejt gjërat do të ndryshojnë gjatë viteve të ardhshme.
41489
Insight postime
Insight postime
Botët dezinfektues janë zhvillimi më i fundit që plotëson kërkesën e shtuar për higjienë të duhur dhe të plotë.
41655
Insight postime
Insight postime
Punëtorët në kompanitë e mëdha të teknologjisë po bëjnë thirrje për sindikalizimin, duke iu përgjigjur çështjeve të mëdha sociale.
41551
Insight postime
Insight postime
Lëvizshmëria e qëndrueshme urbane premton rritje të produktivitetit dhe një cilësi më të mirë jete për të gjithë.
16299
Sinjalet
https://www.roadtovr.com/teslasuit-is-a-tactile-skin-that-lets-you-feel-vr-kickstarter-jan-1st/
Sinjalet
Rruga drejt VR
Një kompani kompani me bazë në Mbretërinë e Bashkuar, e cila ka integruar EMS (Electro Muscular Stimulation) në një kostum me valë, ata pretendojnë se është në gjendje t'ju lejojë të ndjeni ndjesi që variojnë nga një erë e ftohtë deri në goditjen e një plumbi. Kufjet VR janë, të paktën për vitin 2016, disi të një sasie të njohur tani. Prandaj, fokusi më i madh është duke lëvizur […]
16286
Sinjalet
https://medium.com/@firstround/why-mobile-will-win-first-in-vr-af542820c2a0
Sinjalet
Medium
Shumë kohë përpara se Oculus Rift të shfaqej në skenë, shkova në kongresin Macworld të vitit 1993 në Boston dhe pashë një imazh të Jaron Lanier të VPL Research të veshur plotësisht me dreadlocket e tij të markës, kufjet VR dhe…
41564
Insight postime
Insight postime
Metodat inovative të kontracepsionit mund të ofrojnë më shumë mundësi për menaxhimin e fertilitetit.
157
Sinjalet
https://www.bbc.com/news/world-africa-47790128
Sinjalet
BBC
Afrika mund ta shpëtojë gjuhën e Francës nga rënia që po përjeton gjetkë në botë.
16359
Sinjalet
https://www.zdnet.com/article/ar-and-vr-now-have-a-chance-to-show-what-they-can-do-but-they-still-cant-break-through/
Sinjalet
ZDNet
Rregullat e bllokimit janë një mundësi e artë për teknologjitë zhytëse për të ofruar komunikim më të mirë. Problemi? AR dhe VR mbeten të mbërthyera me kokëfortësi në fazën e adoptimit të hershëm.
41808
Insight postime
Insight postime
TikTok ka ndryshuar mënyrën se si përdoruesit konsumojnë dhe zbulojnë muzikë të re, duke i detyruar ekipet e marketingut muzikor të zhvillojnë strategji të reja për të vazhduar.
41461
Insight postime
Insight postime
Këmbësorët tani po kalojnë në një kombinim të transportit me motor dhe jo motorik për të reduktuar gjurmën e karbonit.