Renditja e kompanive

Quantumrun publikon raporte vjetore të renditjes për mijëra kompani globalisht bazuar në gjasat e tyre për të qëndruar në biznes deri në vitin 2030. Klikoni në cilëndo nga listat e mëposhtme për të shqyrtuar renditjen.

Për të mësuar më shumë rreth kritereve që përdorim për të shënuar raportet e renditjes Quantumrun dhe pikat e të dhënave të përdorura për t'i shënuar ato, ndiqni lidhjet e mëposhtme:

Udhëzues për vlerësimin e renditjes Quantumrun

Pikat e të dhënave të përdorura për matje