E ardhmja e inteligjencës artificiale

Teksti i nëntitullit (përdor VETËM butonin "Ngjit nga Word" për të kopjuar dhe ngjitur në mënyrë të sigurt tekstin nga një dokument Word)

Si do të riformësojë Inteligjenca Artificiale (AI) e ardhshme ekonominë dhe shoqërinë tonë? A do të jetojmë në një të ardhme ku bashkëjetojmë me qenie robotike me AI (ala Star Wars) apo do t'i persekutojmë dhe skllavërojmë qeniet e AI (Bladerunner)? Mësoni sekretet e brendshme për të ardhmen e inteligjencës artificiale.

Credit Image:

Flickr nga Digiart2001 | jason.kuffer