Urang mantuan klien mekar tina tren hareup

Quantumrun Foresight mangrupikeun firma konsultasi sareng panaliti anu ngagunakeun tetempoan strategis jarak jauh pikeun ngabantosan korporasi sareng lembaga pamaréntahan mekar tina tren anu bakal datang.

Nilai bisnis ti tetempoan strategis

Pikeun leuwih ti 10 taun, karya tetempoan urang geus diteundeun strategi, inovasi, sarta tim R&D dihareupeun shifts pasar disruptive sarta geus nyumbang kana ngamekarkeun produk inovatif, jasa, panerapan, sarta model bisnis.

Kabéh terpadu di jero

Quantumrun Foresight Platform.

partnerships eusi Futures

Kabetot dina kapamimpinan pamikiran bertema masa depan atanapi jasa redaksi pamasaran eusi? Kolaborasi sareng tim redaksi kami pikeun ngahasilkeun kontén branded anu berorientasi masa depan.

Ngajalajah Kasempetan Usaha Future

Larapkeun metodologi tetempoan pikeun ngembangkeun ideu pikeun produk anyar, jasa, ideu kawijakan, atanapi modél bisnis.

Jasa piwuruk

Nerapkeun tetempoan strategis kalayan percaya diri. Manajer Akun kami bakal nungtun tim anjeun dina daptar jasa kami pikeun ngabantosan anjeun ngahontal hasil bisnis anu inovatif. Rojongan panalungtikan. Ideation produk atanapi jasa. Speaker jeung bengkel. assessments perusahaan. Ngawas pasar. Sareng seueur deui.

Métodologi Tinjauan

Tinjauan strategis nguatkeun organisasi kalayan kasiapan anu ningkat dina lingkungan pasar anu nangtang. Analis sareng konsultan kami ngabantosan organisasi nyandak kaputusan anu langkung terang pikeun nungtun strategi bisnis jangka panjang pertengahan.

Pilih tanggal pikeun ngajadwalkeun telepon intro