Prediksi pikeun 2038 | Timeline kahareup

Baca 12 prediksi pikeun 2038, sataun anu bakal ningali dunya robah dina cara badag jeung leutik; Ieu kalebet gangguan sapanjang budaya, téknologi, élmu, kaséhatan sareng séktor bisnis urang. Éta masa depan anjeun, panggihan naon anu anjeun pikahoyong.

Ramalan gancang pikeun 2038

Ramalan Gancang
  • NASA ngirimkeun kapal selam otonom pikeun ngajajah sagara Titan. 1
  • Génom sadaya spésiés reptil anu kapanggih diurutkeun 1
  • Tunarungu, dina tahap naon waé, diubaran 1
  • Populasi dunya diperkirakeun ngahontal 9,032,348,000 1
  • Penjualan kendaraan listrik di dunya ngahontal 18,446,667 1
  • Diprediksi lalu lintas wéb mobile global sami sareng 546 exabytes 1
  • Lalu lintas Internét global ningkat kana 1,412 exabytes 1

Panggihan tren ti taun ka hareup anu sanés nganggo tombol garis waktos di handap