prediksi téhnologi pikeun 2038 | Timeline kahareup

maca prediksi téknologi pikeun 2038, taun anu bakal ningali dunya transformasi berkat gangguan dina téknologi anu bakal mangaruhan rupa-rupa séktor-na urang ngajalajah sababaraha di antarana di handap. Éta masa depan anjeun, panggihan naon anu anjeun pikahoyong.

ramalan téhnologi pikeun 2038

ramalan
Dina 2038, sajumlah terobosan sareng tren téknologi bakal sayogi pikeun masarakat, contona:
  • Penjualan kendaraan listrik di dunya ngahontal 18,446,667 1
  • Diprediksi lalu lintas wéb mobile global sami sareng 546 exabytes 1
  • Lalu lintas Internét global ningkat kana 1,412 exabytes 1
prediksi
Prediksi anu aya hubunganana sareng téknologi kusabab dampak dina 2038 kalebet:

Artikel téknologi patali pikeun 2038:

Tingali sadaya 2038 tren

Panggihan tren ti taun ka hareup anu sanés nganggo tombol garis waktos di handap