Prediksi pikeun 2040 | Timeline kahareup

Baca 362 prediksi pikeun 2040, sataun anu bakal ningali dunya robah dina cara badag jeung leutik; Ieu kalebet gangguan sapanjang budaya, téknologi, élmu, kaséhatan sareng séktor bisnis urang. Éta masa depan anjeun, panggihan naon anu anjeun pikahoyong.

Ramalan gancang pikeun 2040

Ramalan Gancang
  • Nestle nyiptakeun alat anu ngarancang tuangeun pikeun kabutuhan gizi individu. 1
  • Implant mémori tiasa dianggo pikeun nyepetkeun waktos tahanan, ngamungkinkeun aranjeunna ngalaksanakeun hukuman maksimal dina sadinten. 1
  • Élmuwan tiasa mupus sareng mulangkeun kenangan 1
  • Bako sabagéan ageung dibasmi alatan lahan pertanian beuki dicadangkeun pikeun produksi pangan 1
  • Generasi anyar supercarriers hi-tech 1
  • Populasi dunya diperkirakeun ngahontal 9,157,233,000 1
  • Bagian tina penjualan mobil global anu dicandak ku kendaraan otonom sami sareng 50 persen 1
  • Penjualan kendaraan listrik di dunya ngahontal 19,766,667 1
  • (Hukum Moore) Itungan per detik, per $1,000, sarua jeung 10^20 1
  • Jumlah rata-rata alat anu disambungkeun, per jalma, nyaéta 19 1
  • Jumlah global alat nu disambungkeun ka Internet ngahontal 171,570,000,000 1
  • Diprediksi lalu lintas wéb mobile global sami sareng 644 exabytes 1
  • Lalu lintas Internét global ningkat kana 1,628 exabytes 1
  • Naékna ramalan optimistis dina suhu global, di luhur tingkat pra-industri, nyaéta 1.62 darajat Celsius 1
  • Kohort umur panggedéna pikeun populasi Brasil nyaéta 35-44 1
  • Kohort umur panggedéna pikeun populasi Méksiko nyaéta 40-44 1
  • Kohort umur panggedéna pikeun populasi Wétan Tengah nyaéta 30-39 1
  • Kohort umur panggedéna pikeun populasi Afrika nyaéta 0-4 1
  • Kohort umur panggedéna pikeun populasi Éropa nyaéta 50-54 1
  • Kohort umur panggedéna pikeun populasi India nyaéta 25-29 1
  • Kohort umur panggedéna pikeun populasi Cina nyaéta 50-54 1
  • Kohort umur panggedéna pikeun populasi Amérika Serikat nyaéta 15-24 sareng 45-49 1

Panggihan tren ti taun ka hareup anu sanés nganggo tombol garis waktos di handap