Kacerdasan jieunan ngartos émosi manusa

KREDIT GAMBAR:
Kiridit Gambar
iStock

Kacerdasan jieunan ngartos émosi manusa

Kacerdasan jieunan ngartos émosi manusa

Teks subjudul
Panaliti ngaku yén téknologi émphatik tiasa ngabantosan manusa pikeun ngatasi kahirupan sapopoe, tapi aranjeunna ogé ati-ati kana watesanana sareng poténsi nyalahgunakeun.
    • Author:
    • Ngaran pangarang
      Quantumrun tetempoan
    • November 1, 2021

    Tulisan tulisan

    Gagasan asisten virtual sareng gadget pinter anu berpotensi nganalisa sareng ngaduga émosi manusa sanés énggal. Tapi sagampil pilem geus warned, méré mesin aksés lengkep ka parasaan jeung pikiran manusa bisa boga konsekuensi pikareueuseun. 

    AIs pamahaman émosi: Konteks

    Konsep komputasi afektif, atanapi téknologi anu tiasa raos, ngartos sareng niru émosi, parantos aya ti saprak 1997. Tapi ngan ayeuna éta sistem parantos janten cukup kuat pikeun ngajantenkeun komputasi afektif. Firma téknologi ageung sapertos Microsoft sareng Google parantos nyandak léngkah ageung saatos pangakuan raray sareng biometrik - pamekaran kecerdasan buatan emphatic (AI). 

    Peneliti ngaku yén aya loba mangpaat poténsial. Telepon sélulér sareng gadget portabel sanésna tiasa janten terapi digital, tiasa ngaréspon suasana sareng paguneman pangguna ku cara anu bermakna. Asisten maya tiasa langkung seueur réspon dasar pikeun naséhat sacara intuitif ka manusa ngeunaan kumaha fokus di tempat damel, ngatur setrés, serangan kahariwang, sareng déprési, bahkan nyegah usaha bunuh diri. 

    Dampak ngaganggu

    Sanaos poténsi téknologi pangenalan émosi sah, peneliti ogé ngaku yén régulasi diperyogikeun pisan. Ayeuna, AI pangenalan émosi dianggo dina prosés nyewa pagawé jauh sareng panjagaan tempat umum, tapi watesanana katingali. Panaliti nunjukkeun yén sapertos manusa gaduh bias, kitu ogé AI, dimana (dina sababaraha kasus) éta ngadeteksi ekspresi wajah jalma hideung salaku ambek sanajan aranjeunna mesem. 

    Panaliti ogé ngingetkeun yén nganalisis émosi dumasar kana ekspresi raray sareng basa awak tiasa nyasabkeun, sabab faktor ieu ogé gumantung kana budaya sareng kontéks. Ku kituna, pangaturan kedah dilaksanakeun pikeun mastikeun yén perusahaan téknologi henteu kaleuleuwihan sareng yén manusa tetep janten panyipta kaputusan anu terakhir.

    Aplikasi pikeun AI empathetic 

    Conto aplikasi pikeun téknologi anu muncul ieu tiasa kalebet:

    • Panyadia kaséhatan méntal anu panginten kedah nyaluyukeun jasa sareng metodena pikeun damel sareng terapi virtual.
    • Perkakas/imah pinter anu tiasa nawiskeun fitur anu langkung saé sapertos antisipasi suasana sareng proaktif nyarankeun pilihan gaya hirup tibatan ngan ukur nuturkeun paréntah.
    • Pabrikan telepon sélulér anu panginten kedah ngalebetkeun aplikasi sareng sensor pangenal émosi supados langkung hadé adaptasi sareng kabutuhan sareng karesep konsuménna.

    Patarosan pikeun mairan

    • Naha anjeun langkung resep gadget sareng alat pinter anu tiasa ngaduga émosi anjeun? Naha atawa naha henteu?
    • Kumaha saur anjeun cara séjén anu mungkin ku mesin cerdas émosional tiasa ngontrol émosi urang?

    Rujukan wawasan

    Tumbu populér sareng institusional di handap ieu dirujuk pikeun wawasan ieu: