ekonomi

Cryptocurrencies ngagantikeun mata uang fiat tradisional; kateusaruaan kabeungharan; dampak ékonomi tina automation jeung revolusi industri salajengna-kaca ieu nyertakeun tren na warta anu bakal mangaruhan economies mangsa nu bakal datang.

kategori
kategori
kategori
kategori
ramalan Trendinganyarsaringan
43828
sinyal
https://qz.com/india/2187340/india-allows-trade-settlements-in-rupees-to-save-foreign-exchange/
sinyal
quartz
Tapi, jalur ieu bakal diwatesan ka Rusia pikeun ayeuna.
43431
Tulisan wawasan
Tulisan wawasan
Nalika langkung seueur ancaman muncul kusabab parobihan iklim, aktivisme iklim ngembang cabang interventionist.
41400
Tulisan wawasan
Tulisan wawasan
Panaliti ngaku yén téknologi émphatik tiasa ngabantosan manusa pikeun ngatasi kahirupan sapopoe, tapi aranjeunna ogé ati-ati kana watesanana sareng poténsi nyalahgunakeun.
42487
Tulisan wawasan
Tulisan wawasan
Microchipping manusa tiasa mangaruhan sadayana tina perawatan médis dugi ka pamayaran online.
41464
Tulisan wawasan
Tulisan wawasan
Gerakan Hak Perbaikan hoyong kontrol konsumen mutlak ngeunaan kumaha aranjeunna hoyong produkna dibereskeun.
42482
Tulisan wawasan
Tulisan wawasan
Klub VR tujuanana pikeun nyayogikeun tawaran hiburan wengi dina lingkungan virtual sareng kamungkinan janten alternatif anu pantes atanapi ngagentos klub wengi.
41543
Tulisan wawasan
Tulisan wawasan
Salaku beuki loba jalma mimiti ngagunakeun alat interconnected di imah maranéhanana sarta gawé, naon resiko aub?
41526
Tulisan wawasan
Tulisan wawasan
Halodo parobahan iklim parantos parah salami lima dasawarsa ka pengker, nyababkeun kakurangan pangan sareng cai régional di sakuliah dunya.
42616
sinyal
https://medium.com/sequoia-capital/the-sequoia-fund-patient-capital-for-building-enduring-companies-9ed7bcd6c7da
sinyal
medium
Roh-roh kreatif. The underdogs. Nu tekad. Para pamikir mandiri. Para bajoang jeung jalma-jalma nu mukmin sajati. Etos ieu ngajelaskeun pendiri anu kami gandeng, ogé Sequoia anu teu weléh…
19898
sinyal
http://www.theguardian.com/cities/2016/may/17/superblocks-rescue-barcelona-spain-plan-give-streets-back-residents
sinyal
nu Guardian
Strategi anyar radikal ibukota Catalan bakal ngabatesan lalu lintas ka sababaraha jalan gedé, sacara drastis ngirangan polusi sareng ngarobih jalan sekundér janten 'ruang warga' pikeun budaya, luang sareng komunitas.
24990
sinyal
https://www.youtube.com/watch?v=75yiRvi48RQ&feature=youtu.be
sinyal
cebitchannel
Tonton Keynote inspiratif Jeremy Rifkin, Panaséhat Pamaréntah & Pangarang Laris, dina CeBIT Global Conferences 2015.–
43050
sinyal
https://www2.deloitte.com/us/en/insights/focus/tech-trends/2021/digital-supply-chain-transformation.html
sinyal
Deloitte
Pabrikan, pangecér, sareng distributor anu difokuskeun ka hareup ngajalajah cara pikeun ngarobih pusat biaya ranté suplai janten supir nilai anu fokus kana palanggan.
41683
Tulisan wawasan
Tulisan wawasan
Nalika rohangan umum nyusut, cara anyar pikeun ngaksés daérah gurun muncul.
41541
Tulisan wawasan
Tulisan wawasan
Biaya tinggi ubar resép geus nyieun pasar hideung jadi jahat perlu.
42476
Tulisan wawasan
Tulisan wawasan
Ngecas nirkabel tiasa janten konsép revolusioner salajengna dina infrastruktur kendaraan listrik (EV), dina hal ieu, dikirimkeun ngaliwatan jalan tol listrik.
25603
sinyal
https://singularityhub.com/2017/04/14/will-tech-driven-deflation-export-japans-economic-woes-to-the-world/
sinyal
Hub Tunggal
27202
sinyal
https://worldview.stratfor.com/situation-report/pakistan-world-bank-lends-304-million-improve-punjab-s-taxation-system
sinyal
Stratfor
Bank Dunia parantos masihan otorisasi pinjaman $ 304 juta pikeun ngabantosan Pakistan ngabiayaan Program Perbaikan Sumberdaya Punjab sareng Program Efektivitas Digital (PRIDE), anu tujuanana pikeun ningkatkeun sistem perpajakan Punjab ku ngenalkeun sistem komputer komprehensif sareng ngevaluasi deui aturan sareng peraturan anu aya, lapor Pertahanan Pakistan 24 Oktober. .
43009
sinyal
https://bothsidesofthetable.com/the-changing-venture-landscape-6b655c68e631
sinyal
Kadua Sisi Méja
Dunya di sabudeureun urang kaganggu ku akselerasi téknologi kana langkung seueur industri sareng langkung seueur aplikasi konsumen. Masarakat nuju reorienting kana norma pasca-pandémik énggal - bahkan sateuacan…
42997
sinyal
https://www.reuters.com/business/autos-transportation/diversify-global-supply-chains-dont-dismantle-them-imf-says-2022-04-12/
sinyal
Reuters
Pandemik COVID-19 ngarusak ranté pasokan global tapi panilitian Dana Moneter Internasional anyar nunjukkeun yén langkung seueur diversifikasi nagara sumber sareng input tiasa sacara signifikan ngirangan seret ékonomi tina gangguan pasokan.
1941
sinyal
https://www.nbcnews.com/business/personal-finance/burdened-record-amount-debt-graduates-delay-marriage-n219371
sinyal
Néglasari News