Politik internasional

Pengungsi iklim, terorisme internasional, kesepakatan perdamaian, lan geopolitik akeh banget-kaca iki nyakup tren lan warta sing bakal mengaruhi masa depan hubungan internasional.

Kategori
Kategori
Kategori
Prakiraan trenNewFilter
25133
sinyal
https://worldview.stratfor.com/article/grexit-issue-and-problem-free-trade
sinyal
Stratfor
Uni Eropa dibangun kanthi gagasan perdagangan bebas minangka keuntungan, nanging perdagangan bebas bisa duwe akibat sing ora disengaja.
292960
sinyal
https://www.fool.com.au/2024/06/23/whats-ahead-for-asx-200-travel-shares-in-fy-2025/
sinyal
Wong gemblung
Sumber gambar: Getty Images Kanthi mung siji minggu ing FY 2024, kita poles werni kristal kanggo ngukur apa sing bisa diarepake para investor saka saham travel S&P/ASX 200 (ASX: XJO) ing FY 2025. Mangkene carane saham perjalanan ASX 200 wis ditindakake sajrone 12 wulan kepungkur: Qantas...
26061
sinyal
https://www.youtube.com/watch?v=tIET_fjjnIA&ab_channel=TomSpender
sinyal
YouTube - Tom Spender
Tambah akeh perusahaan China ing Afrika nyebabake keprihatinan ing Kulon, sing ujar manawa China ora demokratis ngrusak hak asasi manungsa lan nyebabake ...
68700
kiriman Wawasan
kiriman Wawasan
Persaingan sing saya tambah antarane AS lan China nyebabake gelombang kontrol ekspor anyar sing bisa nambah ketegangan geopolitik.
46592
sinyal
https://ecfr.eu/article/the-next-globalisation/
sinyal
Dewan Eropa babagan Hubungan Luar Negeri
Artikel "Globalisasi Sabanjure" saka Pusat Eropa kanggo Kebebasan lan Hak Asasi Manungsa (ECFR) nyinaoni efek globalisasi ing jagad saiki. Iki katon kepiye pengaruhe hubungan internasional, ekonomi, lan budaya. Potongan kasebut nyatakake yen globalisasi minangka kekuwatan kanggo apik lan ala, amarga bisa nambah kamakmuran kanggo sawetara negara lan nambah kemiskinan ing negara liya. Iki uga mbahas babagan kepiye globalisasi nggawe kesempatan lan risiko anyar kanggo manungsa, utamane babagan owah-owahan iklim, perawatan kesehatan, lan keamanan. Pungkasan, artikel kasebut nyoroti pentinge ngerti implikasi globalisasi kanggo masa depan kita. Kanggo mesthekake yen kita terus entuk manfaat saka globalisasi tanpa nggawe ketimpangan utawa kasangsaran luwih akeh, penting banget yen kita ngembangake strategi sing ningkatake pangerten lan kerjasama antarane negara. Iki bakal njamin distribusi sumber daya sing luwih adil lan nggawe lingkungan ing ngendi kabeh wong bisa berkembang. Kanggo maca liyane, gunakake tombol ing ngisor iki kanggo mbukak artikel njaba asli.
27994
sinyal
https://news.mb.com.ph/2019/06/11/ph-aims-to-host-the-un-tourism-meet-in-2021-marks-500th-year-of-1st-circumnavigation/
sinyal
Bulletin Manila
17643
sinyal
http://www.waterpolitics.com/2016/03/08/southern-africa-water-options-drying-up/
sinyal
Politik Banyu
26491
sinyal
https://www.quantumrun.com/qr_dev/chinas-giant-400-billion-iran-investment-complicates-us-options
sinyal
South China Morning Post
23368
sinyal
https://www.vox.com/future-perfect/2019/1/30/18203911/davos-rutger-bregman-historian-taxes-philanthropy
sinyal
Vox
"Pajak, pajak, pajak. Kabeh liyane omong kosong miturut pendapatku."
289102
sinyal
https://fortune.com/2024/06/18/chinese-government-launches-retaliatory-pork-probe/
sinyal
kasugihan
Mung sawetara dina sawise Uni Eropa nyatakake rencana kanggo ngetrapake tarif sementara kanggo kendaraan listrik buatan China, pamrentah China wis ngarahake para petani Eropa, dudu produsen mobil, kanthi ngluncurake penyelidikan babagan impor daging babi EU.
Kamentrian Perdagangan ora nyebutake tarif EV nalika ...
37550
sinyal
https://edition.cnn.com/travel/article/us-citizens-need-visas-to-visit-europe-in-2021/index.html
sinyal
CNN
Warga AS sing ngunjungi bagean Eropa mbutuhake wewenang saka Uni Eropa ing 2021.
26560
sinyal
https://worldview.stratfor.com/article/camp-david-and-us-power-choice-middle-east
sinyal
Stratfor
KTT Camp David kanggo para pamimpin negara-negara Teluk wis nuduhake ing ngendi Washington nggawe prioritas ing wilayah kasebut.
26073
sinyal
https://www.nytimes.com/2018/12/13/us/politics/john-bolton-africa-china.html/
sinyal
The New York Times
Ing Afrika, penasihat keamanan nasional presiden ujar, ancaman paling gedhe ora saka kemiskinan utawa ekstremisme Islam nanging saka China ekspansionis, uga Rusia.
16057
sinyal
https://www.youtube.com/watch?v=72TqrTCRH0I
sinyal
Laporan Kaspia
Why Leaders Lie: http://amzn.to/2o2pZfc (afiliasi)Kindle: http://amzn.to/2olVdd5 (afiliasi)Dhukungan CaspianReport liwat Patreon:https://www.patreon.com/Ca...
289105
sinyal
https://www.cnbc.com/2024/06/18/eu-vestager-vows-strategic-response-to-us-china-trade-spat.html
sinyal
Cnbc
Antarane investasi "strategis" EU, Vestager nyebutake dana 100 milyar euro kanggo sepuluh "teknologi canggih" - kalebu hidrogen, baterei listrik, mikroelektronik, awan lan kesehatan - sing dheweke ujar duwe "kapentingan Eropa umum." "Iki, aku mikir, minangka cara strategis kanggo nggunakake dhuwit pembayar pajak, akeh ing ibukutha pribadi, supaya bisa entuk apa sing ora bakal dikirimake pasar," ujare Vestager, sing uga dadi wakil presiden eksekutif Komisi Eropa.
287262
sinyal
https://www.usfunds.com/resource/how-2024s-record-breaking-elections-are-shaping-market-trends/
sinyal
Usfunds
Nalika kita nyedhak tandha setengah taun 2024, aku ngira yen bakal konstruktif kanggo mriksa asil pemilihan sing mecah rekor taun iki. Nomer kasebut utamane: Kira-kira 4.2 milyar wong sing diyakini bakal menehi suara ing taun iki, sing makili setengah saka ...
17424
sinyal
https://www.theatlantic.com/international/archive/2015/09/germany-merkel-refugee-asylum/405058/
sinyal
Ing Atlantik
Bayangake yen perang sipil ing Amerika Tengah tikel kaping pindho jumlah imigran sing ora duwe dokumen sing mlebu ing Amerika Serikat. Saiki bayangake kabeh wong migran menyang California.
26083
sinyal
https://www.economist.com/briefing/2019/03/07/africa-is-attracting-ever-more-interest-from-powers-elsewhere
sinyal
The Economist
Dheweke ngetutake papan sing dipimpin China
286535
sinyal
https://abcnews.go.com/International/wireStory/happened-week-uk-election-campaign-manifesto-launches-robots-111124234
sinyal
Abcnews
LONDON -- Kampanye pemilihan umum ing Inggris saiki wis ngliwati tandha setengah, lan pungkasane partai politik utama wis nerbitake rencana kanggo pamrentahan yen dheweke menang tanggal 4 Juli. ...
17474
sinyal
https://worldview.stratfor.com/article/brazil-state-wrestles-influx-venezuelans
sinyal
Stratfor
Amarga ekonomi Venezuela terus berjuang, Brazil lan Kolombia ngarepake luwih akeh wargane sing mlayu.