Ngajalajah tren hareup

ramalan TrendinganyarsaringanBagikeun ramalan
malik malik malik
42463
Tulisan wawasan
Tulisan wawasan
Dua tetes panon tiasa janten cara anyar pikeun ngatur presbyopia masihan harepan pikeun jalma anu rabun jauh.
41518
Tulisan wawasan
Tulisan wawasan
Pandemik parantos nyorot cara anu gampang pikeun sapédah nyayogikeun transportasi anu aman sareng murah, sareng tren éta henteu lirén pas.
43932
Tulisan wawasan
Tulisan wawasan
Hiji tipe anyar tina susuk otak berpotensi bisa mulangkeun visi parsial pikeun jutaan jalma berjuang jeung impairments visual.
44120
Tulisan wawasan
Tulisan wawasan
Pangajaran jero parantos ngaktifkeun sababaraha gangguan sapertos otomatisasi sareng analitik data, ngabantosan AI janten langkung pinter ti kantos.
41442
Tulisan wawasan
Tulisan wawasan
Suntikan awan naék popularitasna salaku jalan terakhir pikeun meunang perang ngalawan perubahan iklim.
41667
Tulisan wawasan
Tulisan wawasan
Ubar antimikroba beuki teu efektif sabab résistansi ubar nyebar sacara global.
41769
Tulisan wawasan
Tulisan wawasan
Kacuali aya anu dilakukeun pikeun mupus sampah ruang angkasa, eksplorasi ruang angkasa tiasa bahaya.
41528
Tulisan wawasan
Tulisan wawasan
Percetakan 3D dina séktor médis tiasa nyababkeun pangobatan anu langkung gancang, langkung mirah, sareng langkung ngaropéa pikeun pasien
44163
Tulisan wawasan
Tulisan wawasan
Daging anu dibudidayakeun tiasa nyayogikeun alternatif anu lestari pikeun tatanén sato tradisional.
41500
Tulisan wawasan
Tulisan wawasan
Industrial Internet of Things ngamungkinkeun industri sareng perusahaan pikeun ngarengsekeun tugas sacara efektif kalayan kirang tanaga kerja sareng langkung otomatis.
43820
Tulisan wawasan
Tulisan wawasan
Panaliti anyar nunjukkeun yén PLTA di Amérika Serikat tiasa turun 14 persén di 2022, dibandingkeun sareng tingkat 2021, kusabab kaayaan halodo sareng garing tetep.
41787
Tulisan wawasan
Tulisan wawasan
Pita lebar satelit ngembang pesat dina 2021, sareng dijadwalkeun ngaganggu industri anu gumantung kana internét
43439
Tulisan wawasan
Tulisan wawasan
Incorporating sensors and devices that use cloud computing systems into municipal services and infrastructure has opened up endless possibilities, ranging from real-time control of electricity and traffic lights to improved emergency response times.
45811
Tulisan wawasan
Tulisan wawasan
Workers spending their entire workweeks in the office is about to become obsolete as a pandemic-weary workforce vies for more control over their schedules and lives.
44267
Tulisan wawasan
Tulisan wawasan
Kakuatan intelijen buatan (AI) sareng pembelajaran mesin (ML) dieksploitasi ku peretas pikeun ngajantenkeun serangan siber langkung efektif sareng maot.
41551
Tulisan wawasan
Tulisan wawasan
Mobilitas kota sustainable janji ngaronjat produktivitas jeung kualitas hirup hadé pikeun sakabéh.
41510
Tulisan wawasan
Tulisan wawasan
Bungkusan inovatif ngirangan karusakan dahareun sareng ngamungkinkeun pangiriman sareng panyimpen énggal pikeun tuangeun.
41440
Tulisan wawasan
Tulisan wawasan
Perang ngalawan narkoba geus gagal; éta waktuna pikeun manggihan solusi anyar pikeun masalah
44387
Tulisan wawasan
Tulisan wawasan
Big Tech nyaeta notorious pikeun squashing kompetisi ku purchasing startups leutik; kumaha oge, ieu firms badag sigana ngarobah strategi.
41779
Tulisan wawasan
Tulisan wawasan
Kumaha hacker ngaéksekusi hacking biometric, sarta naon anu maranehna ngalakukeun jeung data biometric?
44258
Tulisan wawasan
Tulisan wawasan
Nalika kampanye disinformasi terus ngaleungitkeun bebeneran dasar, organisasi sareng perusahaan ngadidik masarakat ngeunaan metode pangakuan sareng réspon propaganda.