prediksi budaya kanggo 2038 | Timeline mangsa ngarep

Baca prediksi budaya kanggo 2038, taun sing bakal weruh owah-owahan budaya lan acara ngowahi donya kaya sing kita ngerti-kita njelajah akeh owah-owahan ing ngisor iki.

prakiraan budaya kanggo 2038

Forecast
Ing 2038, sawetara terobosan lan tren budaya bakal kasedhiya kanggo umum, contone:
  • NASA ngirim kapal selam otonom kanggo njelajah samudra Titan. 1
  • Populasi donya diprediksi tekan 9,032,348,000 jiwa 1

Artikel teknologi sing gegandhengan kanggo 2038:

Deleng kabeh 2038 tren

Temokake tren saka taun ngarep liyane nggunakake tombol timeline ing ngisor iki