предвидувања на културата за 2038 година | Иден времеплов

Прочитај културни предвидувања за 2038 година, година во која културните промени и настани ќе го трансформираат светот каков што го знаеме - многу од овие промени истражуваме подолу.

прогнози за култура за 2038 година

Прогноза
Во 2038 година, голем број културни откритија и трендови ќе станат достапни за јавноста, на пример:
  • НАСА испраќа автономна подморница да ги истражува океаните на Титан. 1
  • Се предвидува дека светското население ќе достигне 9,032,348,000 1

Статии поврзани со технологијата за 2038 година:

Погледнете ги сите трендови од 2038 година

Откријте ги трендовите од друга идна година користејќи ги копчињата за временска линија подолу