Biznes

Nga evolucioni i kulturës së startup-eve deri te shkrirja e fushave dhe teknologjive të ndryshme për të krijuar industri të reja - kjo faqe mbulon tendencat dhe lajmet që do të ndikojnë në të ardhmen e biznesit.

kategori
kategori
kategori
kategori
Parashikimet në trendTë rejafiltra
41543
Insight postime
Insight postime
Ndërsa më shumë njerëz fillojnë të përdorin pajisje të ndërlidhura në shtëpitë dhe punën e tyre, cilat janë rreziqet e përfshira?
42482
Insight postime
Insight postime
Klubet VR synojnë të ofrojnë një ofertë të jetës së natës në një mjedis virtual dhe ndoshta të bëhen një alternativë e denjë ose zëvendësim për klubet e natës.
41501
Insight postime
Insight postime
Nëpërmjet TaaS, konsumatorët do të jenë në gjendje të blejnë ekskursione, kilometra ose përvoja pa mbajtur një automjet të tyren.
41812
Insight postime
Insight postime
Shkenca e krionikës, pse qindra janë tashmë të ngrira dhe pse më shumë se një mijë të tjerë po regjistrohen për t'u ngrirë në vdekje.
41464
Insight postime
Insight postime
Lëvizja Right to Repair kërkon kontroll absolut të konsumatorëve mbi mënyrën se si ata duan të rregullojnë produktet e tyre.
42487
Insight postime
Insight postime
Mikroçipi i njeriut mund të ndikojë në gjithçka, nga trajtimet mjekësore deri te pagesat në internet.
41400
Insight postime
Insight postime
Studiuesit pranojnë se teknologjia e theksuar mund t'i ndihmojë njerëzit të përballen me jetën e përditshme, por ata gjithashtu paralajmërojnë kundër kufizimeve të saj dhe keqpërdorimit të mundshëm.
35443
Sinjalet
https://oilprice.com/Energy/Energy-General/Europes-Leaked-Hydrogen-Strategy-Is-Very-Ambitious.html
Sinjalet
Çmimi i naftës
Hidhja e hidrogjenit po përhapet me shpejtësi në tregjet e energjisë dhe ku transporti ishte sektori i parë që tërhoqi vëmendjen, sektori i energjisë dhe industritë e rënda nuk po ngrohen ndaj karburantit të pastër.
43315
Insight postime
Insight postime
Gazetat Pandora tregonin marrëdhëniet sekrete të të pasurve dhe të fuqishmëve, por a do të sjellë rregulla financiare kuptimplote?
43443
Insight postime
Insight postime
Sistemet e inteligjencës artificiale mund të përshpejtojnë zhvillimin e termocentraleve komerciale me shkrirje bërthamore.
41797
Insight postime
Insight postime
Fitnesi virtual ka të ngjarë të jetë një pjesë integrale e çdo regjimi fitnesi në të ardhmen.
42512
Insight postime
Insight postime
Gati 626,000 paund emetime karboni, të barabarta me emetimet gjatë gjithë jetës së pesë automjeteve, prodhohen nga trajnimi i një modeli të inteligjencës artificiale të të mësuarit të thellë (AI).
35463
Sinjalet
https://worldview.stratfor.com/article/eu-european-bloc-unveils-plan-improve-rail-road-and-sea-ties-asia
Sinjalet
Stratfor
Një përfaqësues i Bashkimit Evropian theksoi se propozimi Kontinental nuk është një reagim ndaj Iniciativës së Kinës "Belt and Road".
27859
Sinjalet
https://www.nytimes.com/2019/02/03/business/energy-environment/texas-permian-field-oil.html
Sinjalet
New York Times
Inovacioni, investimet dhe gjeologjia tërheqëse i kanë dhënë jetë të re një copë nafte që dikur dukej e shpenzuar. Fusha e naftës tani është e dyta më produktive në botë.
42464
Insight postime
Insight postime
Evolucioni i shpejtë i softuerit robotik dhe çfarë do të thotë për industrinë e fuqizuar nga njeriu.
42844
Insight postime
Insight postime
Çdo operator dron dhe avioni në miniaturë në Mbretërinë e Bashkuar mund të taksohet një shumë e caktuar çdo vit. Në Shtetet e Bashkuara, qeveria dëshiron të dijë se ku ndodhet droni juaj nëse është mbi një madhësi specifike.
41539
Insight postime
Insight postime
Softueri me burim të hapur ka qenë padyshim lëvizja më e fuqishme që mundëson inovacione të shpejta dhe aplikacione web 2.0 gjatë viteve 2010.
43039
Sinjalet
https://www.wsj.com/articles/blue-origin-spacex-bezos-musk-galactic-branson-tourism-space-11626968962
Sinjalet
Wall Street Journal
43001
Sinjalet
https://ark-invest.com/articles/analyst-research/robot-density/
Sinjalet
ARK-Invest
Dendësia e robotëve është rritur më shumë se dhjetëfish, por ndikimi i tij në bujqësi sugjeron që automatizimi i prodhimit është ende në ditët e para.
42530
Sinjalet
https://www.voguebusiness.com/technology/conversational-chat-commerce-whatsapp-instagram-luxury-africa-india-brazil
Sinjalet
Biznes Vogue
Tregtia biseduese po u siguron markave në Azinë Paqësor, Amerikën e Jugut dhe Afrikë mënyra më të mira për t'u lidhur me klientët. Ne i shpaketojmë mësimet.