ИМ ПОМАГАМЕ НА КЛИЕНТИТЕ ДА НАСРЕДУВААТ ОД ИДНИТЕ ТРЕНДОВИ

Платформата за трендови на вештачка интелигенција на Quantumrun и професионалците за предвидување ќе му помогнат на вашиот тим да истражи деловни идеи подготвени за иднината.

кликнете кликнете кликнете
77214
Увид објави
Увид објави
Климатските промени предизвикуваат високи премии за осигурување и прават некои области повеќе да не се осигуруваат.
77213
Увид објави
Увид објави
Комбинацијата на фабрика во кутија и производство на адитиви може да ја обликува иднината на производството.
76557
Увид објави
Увид објави
Пренаменетите комерцијални простори обликуваат како трговците на мало ги подобруваат операциите, промовираат одржливост и го подобруваат задоволството на клиентите.
76556
Увид објави
Увид објави
Бизнисите користат помали и високо автоматизирани магацини за да му дадат приоритет на задоволството на клиентите и да ги намалат оперативните трошоци.
76555
Увид објави
Увид објави
Прекините и економските несигурности ги наведоа бизнисите да ги преместат своите синџири на снабдување многу поблиску до дома.
75369
Увид објави
Увид објави
Трговците на мало користат унифицирани системи за ефикасно управување со нивните операции на различни канали и платформи.
71527
Увид објави
Увид објави
Компаниите со синџирот на снабдување усвојуваат технологија за оптимизација на маршрутата за да заштедат гориво, да ги намалат емисиите и да ја подобрат услугата за клиентите.
71526
Увид објави
Увид објави
Автоматизацијата, заедно со зголемената и виртуелната реалност, може да развие нови методи за обука за работниците во синџирот на снабдување.
71525
Увид објави
Увид објави
Производителите можат да користат вештачка интелигенција како сеопфатно решение кое оди подалеку од автоматизирање на конкретни задачи и донесување добри одлуки.
68710
Увид објави
Увид објави
Вештачката интелигенција повеќе не е достапна само за големите конгломерати; помалите бизниси ја користат технологијата за да се издигнат.
68709
Увид објави
Увид објави
Иако транзицијата кон обновливите извори на енергија е клучна, производителите на автомобили исто така размислуваат што има во нивните автомобили.
68704
Увид објави
Увид објави
Обуката и образованието можат да станат попотопливи и незаборавни во метаверзумот.
68703
Увид објави
Увид објави
Земјите соработуваат за да ги забрзаат откритијата во науката и технологијата, предизвикувајќи геополитичка трка за супериорност.
68700
Увид објави
Увид објави
Зголемената конкуренција меѓу САД и Кина доведе до нов бран на извозни контроли што може да ги влоши геополитичките тензии.
68699
Увид објави
Увид објави
Подводните суштински инфраструктури се соочуваат со зголемени напади, што резултира со зголемена геополитичка тензија.
68666
Увид објави
Увид објави
Земјите градат пловечки соларни фарми за да ја зголемат сончевата енергија без да трошат земјиште.
68106
Увид објави
Увид објави
Компаниите истражуваат како откритијата во вселената можат да го подобрат животот на Земјата.
68105
Увид објави
Увид објави
Вселенските услови можат да го подобрат производството, а компаниите земаат белешки.
68104
Увид објави
Увид објави
Европа се бори да го реши намаленото снабдување со енергија со големи инвестиции во проекти за обновлива енергија.
68094
Увид објави
Увид објави
Големите збирки на податоци што се користат за обука на вештачка интелигенција можеби ја достигнуваат својата точка на прекршување.
67745
Увид објави
Увид објави
Дигиталните платформи кои ги монополизираат нивните екосистеми може да резултираат со повисоки такси и ограничени опции за потрошувачите.