Рангирање на компании

Quantumrun објавува годишни извештаи за рангирање на илјадници компании на глобално ниво врз основа на нивната веројатност да останат во бизнисот до 2030 година. Кликнете на која било од списоците подолу за да го прегледате рангирањето.

За да дознаете повеќе за критериумите што ги користиме за бодување на извештаите за рангирање на Quantumrun и за точките на податоци што се користат за нивно бодување, следете ги линковите подолу:

Водич за бодување за рангирање Quantumrun

Точки на податоци што се користат за мерење